Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psicosis Paranoico Football Club La Academia del Peru
Regreso Tactiek Ofensiva Juvenil
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Devrimoğlu met een sublieme pass. Reimar rent richting de bal. Reimar passt de bal in één keer door. Fudali is nu in balbezit. Fudali haalt uit met een fantastische trap. Caneva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gladis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bảo Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - La Academia del Peru 1:0

15e minuut.
Şipoş neemt vlug de vrije trap. Daar is Fudali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudali geeft een lange en hoge pass. Urben rent richting de bal. Urben haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Psicosis Paranoico Football Club - La Academia del Peru 1:1

17e minuut.
Swayne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calvo rent richting de bal. Calvo passt de bal zonder na te denken. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mazzari verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo passt de bal in één keer door. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Bảo Hoàng schiet op doel. Cuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Muñiz Fernández geeft de bal voor. Illia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fudali. Fudali krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Calvo probeert naar een medespeler te passen. Hrustić is nu in balbezit. Pozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pozo krijgt een gele kaart. Hrustić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Huruk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lőwy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ugáz probeert de bal aan de voet te houden. Huruk is nu in balbezit. Sereinig onderschept slim de pass. Sereinig geeft een lange en hoge pass. Fudali krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Reimar de bal. Reimar passt de bal met de wreef. Fudali rent richting de bal. Fudali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - La Academia del Peru 1:2

41e minuut.
Gladis rent richting de bal. Gladis passt de bal met de wreef. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Tekelenburg geeft een lange en hoge pass. Caneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft de bal voor. Şipoş kopt de bal weg. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psicosis Paranoico Football Club 57%, La Academia del Peru 43%.
Psicosis Paranoico Football Club - La Academia del Peru 1:2

47e minuut.
Lőwy speelt de bal door. Swayne is nu in balbezit. Reimar verovert de bal door een tackle van achteren. Reimar geeft de bal voor. Fudali kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Muñiz Fernández passt de bal zonder na te denken. Urben bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva onderschept slim de pass. Sereinig is nu in balbezit. Sereinig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caneva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Mazzari de bal. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Mazzari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazzari krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić geeft de bal voor. Lőwy maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuypers bokst de bal weg.

77e minuut.
Huruk probeert naar een medespeler te passen. Gladis geeft de bal voor. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Psicosis Paranoico Football Club - La Academia del Peru 2:2

86e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muñiz Fernández zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Fudali de bal. Illia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Illia krijgt een gele kaart. Fudali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fudali zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - La Academia del Peru 2:3

90e minuut.
Sereinig is nu in balbezit. Fudali geeft een lange en hoge pass. Muñiz Fernández is nu in balbezit. Muñiz Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psicosis Paranoico Football Club - La Academia del Peru 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psicosis Paranoico Football Club 62%, La Academia del Peru 38%.
Psicosis Paranoico Football Club - La Academia del Peru 2:4