Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADDT Angelitos FC.
442_adv Tactiek Hacker V.3
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Cingel geeft een hoge lob. Inworp. Kubínek met een snelle inworp. Nos is nu in balbezit. Nos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cigano is nu in balbezit. İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Roszko rent richting de bal. Roszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
İlkateş met een sublieme pass. Zavala met een sublieme pass. Alptemür is nu in balbezit. Nos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Carfora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkateş met de inworp. Roszko rent richting de bal. Roszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Miosi is nu in balbezit. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş passt de bal met de wreef. Cucu is nu in balbezit. Cucu schiet op doel. Pashaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Cucu rent richting de bal. Met opzet legt Ramírez zijn tegenspeler op de grond. Ramírez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 58%, Angelitos FC. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADDT - Angelitos FC. 0:0

49e minuut.
Szkrabik geeft een hoge lob. Montero onderschept slim de pass. Cucu is nu in balbezit. Cucu geeft een hoge lob. Roszko krijgt zijn hoofd ertegen. Pashaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Robles komt het veld opgelopen. Biachi komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen. Alarcón komt het veld opgelopen. Caltabellotta komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ramírez geeft een hoge lob. Inworp. Biachi met een snelle inworp. Caltabellotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caltabellotta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Biachi probeert naar een medespeler te passen. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nos kopt de bal weg. Klungelig pakt Brussolo de bal. Montoya maakt een afschuwelijke overtreding. Montoya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Roszko is nu in balbezit. Cigano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cigano krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cingel rent richting de bal. Nos onderschept slim de pass. Nos met een sublieme pass. Alptemür bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptemür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADDT 59%, Angelitos FC. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADDT - Angelitos FC. 0:0