Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angelitos FC. La Academia del Peru
Hacker V.3 Tactiek Ofensiva Juvenil
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.3 gemiddelde waardering 58.2
adequate Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


9e minuut.
Muñiz Fernández is nu in balbezit. Szkrabik probeert naar een medespeler te passen. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - La Academia del Peru 1:0

34e minuut.
Cingel onderschept slim de pass. Cingel geeft de bal voor. Daar is Mazzari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucu onderschept slim de pass. Cucu haalt uit met een fantastische trap. Cuypers bokst de bal weg.

41e minuut.
Reimar rent richting de bal. Reimar passt de bal met de wreef. Fudali rent richting de bal. Fudali schiet op doel. Wrzosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angelitos FC. - La Academia del Peru 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 55%, La Academia del Peru 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Angelitos FC. - La Academia del Peru 1:1

50e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Cucu heeft problemen om de bal te vangen. Mazzari rent richting de bal. Cucu onderschept slim de pass. Cucu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caltabellotta komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen. Biachi komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen. Alarcón komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Brussolo geeft de bal voor. Biachi kopt de bal weg. Mazzari kan de bal niet met de borst controleren. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sereinig passt de bal zonder na te denken. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Miosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fudali raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fudali kan niet meer verder spelen. Wars komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Wars rent richting de bal. Sereinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars rent richting de bal. Wars haalt uit met een fantastische trap. Wrzosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - La Academia del Peru 1:2

88e minuut.
Tekelenburg kopt de bal weg. Sereinig is nu in balbezit. Sereinig passt de bal met de wreef. Urben bereikt de bal nog maar net als eerste. Urben haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wrzosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 52%, La Academia del Peru 48%.
Angelitos FC. - La Academia del Peru 1:2