Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC-aurora Angelitos FC.
calla perro 6 Tactiek Hacker V.3
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 52
very good Schieten good
excellent Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Osorio geeft een hoge lob. Roszko rent richting de bal. Met opzet legt Zatagić zijn tegenspeler op de grond. Zatagić krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş passt de bal met de wreef. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Šurbatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roszko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Kubina speelt de bal door. Barrantes is nu in balbezit. Barrantes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Roszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alarcón komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Miosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osorio rent richting de bal. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón schiet op doel. Šurbatović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 40%, Angelitos FC. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC-aurora - Angelitos FC. 0:0

48e minuut.
Cingel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gandolfo met de inworp. Kubina geeft een hoge lob. Arnao maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrzosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Osorio passt de bal zonder na te denken. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş passt de bal met de wreef. Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz draait met de bal, schiet en ... Šurbatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş begaat een overtreding. Gandolfo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo geeft de bal voor. Barrantes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Angelitos FC. 1:0

72e minuut.
Miosi rent richting de bal. Miosi passt de bal in één keer door. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş maakt een afschuwelijke overtreding. İlkateş krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gandolfo geeft de bal voor. Arnao probeert de bal met de borst te controleren. Pluciński probeert naar een medespeler te passen. Arnao rent richting de bal. Arnao draait met de bal, schiet en ... Wrzosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 47%, Angelitos FC. 53%.
AC-aurora - Angelitos FC. 1:0