Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Norteños FC Team Locuaz
442 Tactiek En7renandO
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Glavić is nu in balbezit. Glavić passt de bal zonder na te denken. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:1

8e minuut.
Borrero passt de bal in één keer door. Nanopoulos rent richting de bal. Nanopoulos passt de bal met de wreef. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz met een sublieme pass. Rivarola rent richting de bal. Rivarola schiet op doel. Coporan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:2

16e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal in één keer door. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. Coporan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ruiz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glavić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Ruiz rent richting de bal. Prnjak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prnjak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Löwe verovert de bal door een tackle van achteren. Löwe passt de bal in één keer door. Rivarola rent richting de bal. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:3

26e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Nanopoulos is nu in balbezit. Nanopoulos speelt de bal door. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. Coporan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glavić neemt de hoekschop. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel. Coporan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:4

33e minuut.
Ruiz kopt de bal weg. Nanopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanopoulos passt de bal met de wreef. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:5

36e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz passt de bal in één keer door. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Norteños FC 66%, Team Locuaz 34%.
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:5

47e minuut.
Nanopoulos met een sublieme pass. Glavić speelt de bal door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prnjak de bal onder controle te krijgen. Coporan bokst de bal weg.

48e minuut.
Nanopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Nanopoulos passt de bal zonder na te denken. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:6

49e minuut.
Prnjak passt de bal in één keer door. Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić passt de bal zonder na te denken. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bojin geeft een lange en hoge pass. Glavić is nu in balbezit. Ruper maakt een afschuwelijke overtreding. Ruper krijgt een gele kaart. Glavić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Glavić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ruiz springt en kopt de bal. Coporan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Glavić met de inworp. Frej speelt de bal door. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Frej probeert naar een medespeler te passen. Glavić is nu in balbezit. Glavić passt de bal zonder na te denken. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Borrero is nu in balbezit. Land tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frej met een snel genomen vrije trap. Ruiz springt en kopt de bal. Coporan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Borrero rent richting de bal. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Land probeert de bal met de borst te controleren. Borrero verovert de bal door een tackle van achteren. Borrero passt de bal zonder na te denken. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Rivarola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Löwe onderschept slim de pass. Löwe geeft een hoge lob. Parker kopt de bal weg. Ruper is nu in balbezit. Ruper geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Borrero verovert de bal door een tackle van achteren. Borrero met een sublieme pass. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari verovert de bal door een tackle van achteren. Asinari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Borrero met de inworp. Nanopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:7

79e minuut.
Land heeft problemen om de bal te vangen. Nanopoulos speelt de bal door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Norteños FC 65%, Team Locuaz 35%.
Los Norteños FC - Team Locuaz 0:8