Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libertad CF TheMundi
L Tactiek 2
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
8 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 48.7
good Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Bermudo probeert naar een medespeler te passen. Rubio rent richting de bal. Bermudo probeert naar een medespeler te passen. Mattarella is nu in balbezit. Mattarella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Geantă met een sublieme pass. Batrachenko rent richting de bal. Batrachenko geeft een lange en hoge pass. Statu rent richting de bal. Statu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Rusin probeert naar een medespeler te passen. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico geeft een hoge lob. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Batrachenko onderschept slim de pass. Batrachenko geeft de bal voor. Mattarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella schiet op doel. Comin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zampol rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Batrachenko speelt de bal door. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncoso verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă rent richting de bal. Geantă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Batrachenko passt de bal in één keer door. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio speelt de bal door. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Campodónico met de inworp. Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal in één keer door. Garcés is nu in balbezit. Garcés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bermudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Batrachenko begaat een overtreding. Batrachenko krijgt een gele kaart. Garcés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garcés met een snel genomen vrije trap. Cortázar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Geantă passt de bal in één keer door. Daar is Hurduc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zampol is nu in balbezit. Hurduc onderschept slim de pass. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Comin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Rusin kopt de bal weg. Klungelig pakt Mattarella de bal. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella onderschept slim de pass. Mattarella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Comin trapt de bal weg. Mattarella kopt de bal weg. Daar is Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 69%, TheMundi 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Libertad CF - TheMundi 0:0

49e minuut.
Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusin is nu in balbezit. Rusin passt de bal in één keer door. Garcés rent richting de bal. Garcés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Comin met een sublieme pass. Garcés kopt de bal weg. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella draait met de bal, schiet en ... Comin bokst de bal weg. Hurduc rent richting de bal. Hurduc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Mattarella heeft problemen om de bal te vangen. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella verovert de bal door een tackle van achteren. Mattarella schiet op doel. Comin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Mattarella rent richting de bal. Troncoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mattarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattarella draait met de bal, schiet en ... Comin bokst de bal weg. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - TheMundi 0:1

67e minuut.
Daar is Rusin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusin passt de bal zonder na te denken. Statu rent richting de bal. Statu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libertad CF - TheMundi 0:2

75e minuut.
Comin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buwalda geeft een lange en hoge pass. Mattarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattarella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Alderete kopt de bal weg. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusin geeft de bal voor. Statu rent richting de bal. Statu schiet op doel. Comin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libertad CF 77%, TheMundi 23%.
Libertad CF - TheMundi 0:2