Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheMundi Los Norteños FC
2 Tactiek 343
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 64.7
very good Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra rent richting de bal. Altuğra passt de bal met de wreef. Białek heeft problemen om de bal te vangen. Białek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Los Norteños FC 0:1

15e minuut.
Altuğra verovert de bal door een tackle van achteren. Altuğra probeert naar een medespeler te passen. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek haalt uit met een fantastische trap. Jan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Hetman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altuğra bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra geeft een hoge lob. Białek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Los Norteños FC 0:2

25e minuut.
Bojin probeert naar een medespeler te passen. Hetman probeert naar een medespeler te passen. Asinari probeert naar een medespeler te passen. Białek rent richting de bal. Białek haalt uit met een fantastische trap. Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Geantă rent richting de bal. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Los Norteños FC 1:2

35e minuut.
Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari geeft een hoge lob. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek haalt uit met een fantastische trap. Jan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Altuğra onderschept slim de pass. Altuğra passt de bal met de wreef. Hetman rent richting de bal. Hetman geeft een lange en hoge pass. Białek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Los Norteños FC 1:3

39e minuut.
Buwalda kopt de bal weg. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič geeft een lange en hoge pass. Gallagher rent richting de bal. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Los Norteños FC 1:4

42e minuut.
Polakovič passt de bal zonder na te denken. Białek rent richting de bal. Sypiański verovert de bal door een tackle van achteren. Asinari verovert de bal door een tackle van achteren. Asinari draait met de bal, schiet en ... Jan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Los Norteños FC 1:5

43e minuut.
Land geeft een hoge lob. Białek kopt de bal weg. Klungelig pakt Sypiański de bal. Asinari onderschept slim de pass. Asinari draait met de bal, schiet en ... Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 61%, Los Norteños FC 39%.
TheMundi - Los Norteños FC 1:5

49e minuut.
Asinari geeft een hoge lob. Batrachenko kopt de bal weg. Hetman speelt de bal door. Polakovič rent richting de bal. Polakovič geeft een lange en hoge pass. Jan bokst de bal weg.

50e minuut.
Bermudo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari is nu in balbezit. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek schiet op doel. De bal raakt de paal. Jan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Asinari de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Los Norteños FC 1:6

52e minuut.
Geantă onderschept slim de pass. Geantă passt de bal in één keer door. Statu is nu in balbezit. Hurduc rent richting de bal. Hurduc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bojin geeft een hoge lob. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek passt de bal met de wreef. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Los Norteños FC 1:7

61e minuut.
Batrachenko rent richting de bal. Asinari verovert de bal door een tackle van achteren. Asinari speelt de bal door. Białek is nu in balbezit. Białek haalt uit met een fantastische trap. Jan bokst de bal weg.

63e minuut.
Geantă probeert de bal aan de voet te houden. López Martín is nu in balbezit. López Martín met een sublieme pass. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič geeft een lange en hoge pass. Jan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Białek rent richting de bal. Białek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Los Norteños FC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 68%, Los Norteños FC 32%.
TheMundi - Los Norteños FC 1:8