Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cusco F.C. Fc vicos
532 Bandas Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 33
matig Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Wicherek probeert de bal met de borst te controleren. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda speelt de bal door. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chiarini verovert de bal door een tackle van achteren. Carniceiro is nu in balbezit. Chiarini is nu in balbezit. Chiarini geeft een hoge lob. Okumuş rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castañeda zal de hoekschop nemen. Coria krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Coria is nu in balbezit. Coria passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 31%, Fc vicos 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cusco F.C. - Fc vicos 0:0

48e minuut.
Coria kopt de bal weg. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okumuş begaat een overtreding. Velcu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Velcu kan niet meer verder spelen. Tosiński komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Varna trapt de bal weg. Inworp. Rubio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Coria onderschept slim de pass. Coria geeft een lange en hoge pass. Agüero kopt de bal weg. Daar is Okumuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okumuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Okumuş speelt de bal door. Coria heeft problemen om de bal te vangen. Coria met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Varna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Varna met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăguloiu met de inworp. Coria geeft een hoge lob. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen. Varna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. Varna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Coria kopt de bal weg. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sgarbi ... Strafschop! Sgarbi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Okumuş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Okumuş neemt zijn aanloop. Varna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

60e minuut.
Okumuş rent richting de bal. Castañeda met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chiarini rent richting de bal. Chiarini geeft de bal voor. Daar is Tosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okumuş rent richting de bal. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Okumuş heeft problemen om de bal te vangen. Okumuş geeft een lange en hoge pass. Tosiński probeert de bal aan de voet te houden. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Coria kan de bal niet met de borst controleren. Coria speelt de bal door. Castañeda speelt de bal door. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cusco F.C. 19%, Fc vicos 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cusco F.C. - Fc vicos 0:0