Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Persas Fantomas FBC
Attack Tactiek cuatrodos
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 44.3
matig Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vallesteros speelt de bal door. Klungelig pakt Alcázar de bal. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Daar is Chocano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chocano met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Persas - Fantomas FBC 0:1

5e minuut.
Vellido is nu in balbezit. Biler onderschept slim de pass. Biler speelt de bal door. Alcázar rent richting de bal. Alcázar geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Menotti kopt de bal weg. Grau bokst de bal weg. Agostinacchio controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agostinacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Agostinacchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Persas - Fantomas FBC 0:2

7e minuut.
Alcázar met een sublieme pass. Chocano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocano passt de bal in één keer door. Agostinacchio is nu in balbezit. Agostinacchio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bresani met een sublieme pass. Chocano rent richting de bal. Chocano met een sublieme pass. Agostinacchio is nu in balbezit. Agostinacchio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bresani passt de bal met de wreef. Chocano rent richting de bal. Chocano passt de bal in één keer door. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grau trapt de bal weg. Chocano kopt de bal weg. Agostinacchio is nu in balbezit. Agostinacchio draait met de bal, schiet en ... Grau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Persas - Fantomas FBC 0:3

21e minuut.
Palacios kopt de bal weg. Bresani is nu in balbezit. Bresani passt de bal met de wreef. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Montenegro is nu in balbezit. Alcázar speelt de bal door. Agostinacchio rent richting de bal. Agostinacchio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Alcázar kopt de bal weg. Montenegro rent richting de bal. Montenegro speelt de bal door. Agostinacchio rent richting de bal. Agostinacchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Grau met een harde bal richting middenveld. Bresani kopt de bal weg. Daar is Agostinacchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agostinacchio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bresani speelt de bal door. Chocano rent richting de bal. Chocano speelt de bal door. Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vellido heeft problemen om de bal te vangen. Élő bereikt de bal nog maar net als eerste. Élő probeert naar een medespeler te passen. Agostinacchio is nu in balbezit. Agostinacchio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persas 81%, Fantomas FBC 19%.
Persas - Fantomas FBC 0:3

53e minuut.
Biler kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uribe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Orlandini kan de bal niet met de borst controleren. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Persas - Fantomas FBC 0:4

63e minuut.
Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros passt de bal in één keer door. Chocano probeert naar een medespeler te passen. Agostinacchio rent richting de bal. Agostinacchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Persas - Fantomas FBC 0:5

66e minuut.
Grau met een harde bal richting middenveld. Nuńez heeft problemen om de bal te vangen. Vallesteros met een sublieme pass. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Agostinacchio is nu in balbezit. Agostinacchio probeert naar een medespeler te passen. Vallesteros speelt de bal door. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Menotti geeft een lange en hoge pass. Agostinacchio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bresani met een sublieme pass. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Persas - Fantomas FBC 0:6

81e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Persas - Fantomas FBC 0:7

83e minuut.
Yahiaoui met een sublieme pass. Chocano is nu in balbezit. Chocano passt de bal met de wreef. Agostinacchio is nu in balbezit. Agostinacchio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Alcázar speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros is nu in balbezit. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Vloeberghs kopt de bal weg. Chocano speelt de bal door. Agostinacchio rent richting de bal. Agostinacchio draait met de bal, schiet en ... Grau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persas - Fantomas FBC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persas 87%, Fantomas FBC 13%.
Persas - Fantomas FBC 0:8