Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perú F.C. Inter Lima FC
Normal Tactiek 433 Principal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vallesteros niet meer kan verder spelen. Figueroa komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu onderschept slim de pass. Clondescu schiet op doel. Bolaños werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú F.C. - Inter Lima FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú F.C. 52%, Inter Lima FC 48%.
Perú F.C. - Inter Lima FC 0:1

49e minuut.
Bolaños trapt de bal weg. Bolaños controleert de bal met de borst. Clavijo speelt de bal door. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Łobodziński geeft een lange en hoge pass. Daar is Saravia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu draait met de bal, schiet en ... Bolaños werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú F.C. - Inter Lima FC 0:2

60e minuut.
Zúńiga rent richting de bal. Zúńiga met een sublieme pass. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap. Figueroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Terry is nu in balbezit. Terry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú F.C. - Inter Lima FC 1:2

69e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrón verovert de bal door een tackle van achteren. Barrón passt de bal met de wreef. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Louboutin geeft de bal voor. Daar is Durand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clondescu rent richting de bal. Clondescu haalt uit met een fantastische trap. Saravia probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Bolaños verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bolaños met een sublieme pass. Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Terry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perú F.C. - Inter Lima FC 2:2

82e minuut.
Louboutin probeert naar een medespeler te passen. Parra is nu in balbezit. Parra speelt de bal door. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú F.C. 67%, Inter Lima FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perú F.C. - Inter Lima FC 2:2