Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO LIMA Real Battifora FC
ataque 1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 18.3
uitstekend Schieten waardeloos
goed Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Campolo geeft de bal voor. Postelnicu kopt de bal weg. Daar is Fojut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muiño is nu in balbezit. Muiño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño is nu in balbezit. Muiño geeft een lange en hoge pass. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Granda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Fojut met een snelle inworp. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz probeert naar een medespeler te passen. Cotta is nu in balbezit. Cotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 1:0

9e minuut.
Imerlishvili geeft een lange en hoge pass. Muiño kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonifaz de bal. Cotta rent richting de bal. Cotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 2:0

10e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Imerlishvili is nu in balbezit. Bolaños tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolaños krijgt een gele kaart. Imerlishvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Imerlishvili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cotta probeert de bal met de borst te controleren. Cotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Cotta onderschept slim de pass. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Granda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 3:0

23e minuut.
Bonifaz probeert naar een medespeler te passen. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski passt de bal met de wreef. Muiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 4:0

24e minuut.
Campolo speelt de bal door. del Valle is nu in balbezit. Cotta verovert de bal door een tackle van achteren. Cotta haalt uit met een fantastische trap. Granda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 5:0

26e minuut.
Fojut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muiño de bal. Muiño met een sublieme pass. Cotta rent richting de bal. Cotta haalt uit met een fantastische trap. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muiño is nu in balbezit. Muiño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 6:0

27e minuut.
Olivera passt de bal zonder na te denken. Andrade probeert de bal aan de voet te houden. Bunghitu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bunghitu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pruśniewski speelt de bal door. Fojut is nu in balbezit. Fojut met een sublieme pass. Cotta is nu in balbezit. Cotta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Daar is Muiño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski passt de bal in één keer door. Cotta is nu in balbezit. Cotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski passt de bal zonder na te denken. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño haalt uit met een fantastische trap. Granda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonifaz heeft problemen om de bal te vangen. Cotta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 7:0

35e minuut.
Campolo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fojut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muiño is nu in balbezit. Muiño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fojut passt de bal zonder na te denken. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifaz probeert naar een medespeler te passen. Muiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle rent richting de bal. Muiño verovert de bal door een tackle van achteren. Muiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 8:0

42e minuut.
Muiño rent richting de bal. Muiño passt de bal in één keer door. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 9:0

45e minuut.
Bunghitu met een snelle inworp. Cotta is nu in balbezit. Cotta probeert naar een medespeler te passen. Muiño rent richting de bal. Muiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 14%, Real Battifora FC 86%.
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 10:0

48e minuut.
Imerlishvili onderschept slim de pass. Muiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño speelt de bal door. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Fojut met de inworp. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz passt de bal in één keer door. Daar is Muiño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muiño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 11:0

49e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. Fojut rent richting de bal. Fojut probeert naar een medespeler te passen. Muiño is nu in balbezit. Muiño haalt uit met een fantastische trap. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Labarthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Postelnicu kopt de bal weg. Daar is Bolaños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muiño rent richting de bal. Cotta is nu in balbezit. Cotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Muiño rent richting de bal. Muiño passt de bal met de wreef. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta draait met de bal, schiet en ... Granda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 12:0

54e minuut.
Imerlishvili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fojut de bal. Bonifaz speelt de bal door. Muiño rent richting de bal. Muiño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bonifaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanzini komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Vanzini rent richting de bal. Fojut probeert naar een medespeler te passen. Muiño is nu in balbezit. Muiño schiet op doel. Granda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 13:0

59e minuut.
Muiño bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiño onderschept slim de pass. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 14:0

62e minuut.
Bonifaz is nu in balbezit. Muiño onderschept slim de pass. Muiño probeert naar een medespeler te passen. Cotta is nu in balbezit. Cotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pruśniewski met een sublieme pass. Fojut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muiño de bal. Muiño haalt uit met een fantastische trap. Granda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
Klungelig pakt Aréstegui de bal. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski passt de bal met de wreef. Cotta rent richting de bal. Cotta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 15:0

69e minuut.
Imerlishvili neemt vlug de vrije trap. Labarthe kopt de bal weg. Muiño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fojut rent richting de bal. Fojut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Imerlishvili passt de bal zonder na te denken. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu met een sublieme pass. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vanzini geeft de bal voor. Aréstegui probeert naar een medespeler te passen. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bunghitu de bal. Bunghitu schiet op doel. Granda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Muiño de bal. Cotta rent richting de bal. Cotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 16:0

78e minuut.
Cotta rent richting de bal. Cotta schiet op doel. Labarthe probeert de bal aan de voet te houden. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu geeft de bal voor. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta passt de bal zonder na te denken. Muiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta rent richting de bal. Cotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Meléndez geeft een hoge lob. Imerlishvili kan de bal niet met de borst controleren. Imerlishvili geeft een hoge lob. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 17:0

83e minuut.
Muiño rent richting de bal. Muiño passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cotta de bal. Cotta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Labarthe de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 18:0

86e minuut.
Imerlishvili passt de bal in één keer door. Bunghitu heeft problemen om de bal te vangen. Imerlishvili met een sublieme pass. Cotta rent richting de bal. Cotta haalt uit met een fantastische trap. Granda bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bunghitu zal de hoekschop nemen. Muiño krijgt zijn hoofd ertegen. Granda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 19:0

88e minuut.
Campolo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fojut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muiño is nu in balbezit. Muiño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 24%, Real Battifora FC 76%.
DEPORTIVO LIMA - Real Battifora FC 20:0