Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aiur F.C. Team perrodrigoxs
523 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten good
adequate Passen good
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda geeft een hoge lob. Bildiren geeft de bal voor. Escoto rent richting de bal. Escoto passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Semik geeft de bal voor. Puda probeert naar een medespeler te passen. Bechere is nu in balbezit. Ocaqov verovert de bal door een tackle van achteren. Ocaqov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Puda met een sublieme pass. Peladeiro rent richting de bal. Pirotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaqov onderschept slim de pass. Ocaqov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Villela passt de bal met de wreef. Bartra is nu in balbezit. Bartra geeft een lange en hoge pass. Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro schiet op doel. Kek bokst de bal weg.

20e minuut.
Śruba probeert naar een medespeler te passen. Bechere is nu in balbezit. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Oroz geeft de bal voor. Insano kopt de bal weg. Escoto is nu in balbezit. Escoto haalt uit met een fantastische trap. Lăpuşte probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Insano met een sublieme pass. Śruba is nu in balbezit. Śruba geeft een hoge lob. Ocaqov rent richting de bal. Ocaqov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bildiren rent richting de bal. Ocaqov onderschept slim de pass. Pirotto rent richting de bal. Ocaqov onderschept slim de pass. Ocaqov schiet op doel. Kek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aiur F.C. - Team perrodrigoxs 0:1

30e minuut.
Puda probeert naar een medespeler te passen. Villela is nu in balbezit. Villela passt de bal met de wreef. Ocaqov rent richting de bal. Ocaqov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Quang Tú rent richting de bal. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba probeert naar een medespeler te passen. Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano haalt uit met een fantastische trap. Kuliberta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Semik bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba verovert de bal door een tackle van achteren. Śruba passt de bal met de wreef. Insano speelt de bal door. Escoto is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aiur F.C. 47%, Team perrodrigoxs 53%.
Aiur F.C. - Team perrodrigoxs 0:1

56e minuut.
Insano bereikt de bal nog maar net als eerste. Insano heeft problemen om de bal te vangen. Insano speelt de bal door. Bechere rent richting de bal. Bechere schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Semik rent richting de bal. Semik geeft een hoge lob. Ocaqov kopt de bal weg. Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro schiet op doel. Kek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aiur F.C. 54%, Team perrodrigoxs 46%.
Aiur F.C. - Team perrodrigoxs 0:1