Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BBC Grill EMINENCE FC
BBC Tactiek 74STAND
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 43.2
adequate Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Achebe passt de bal met de wreef. Podpalyj is nu in balbezit. Onwuachi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onwuachi krijgt een gele kaart. Podpalyj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omokoh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - EMINENCE FC 1:0

9e minuut.
Omokoh is nu in balbezit. Halas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omokoh raakt geblesseerd tijdens het duel. Halas speelt de bal door. Omokoh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Achebe krijgt zijn hoofd ertegen. Anyamkegh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kaku passt de bal in één keer door. Eviparker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halas. Halas krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Carvalho passt de bal met de wreef. Almanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanga geeft een lange en hoge pass. Zalyalov rent richting de bal. Zalyalov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - EMINENCE FC 2:0

16e minuut.
Nworgu heeft problemen om de bal te vangen. Lylyk rent richting de bal. Lylyk passt de bal in één keer door. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad draait met de bal, schiet en ... Teberen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Laslandes speelt de bal door. Klungelig pakt Świerad de bal. Świerad passt de bal met de wreef. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku draait met de bal, schiet en ... Teberen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lylyk rent richting de bal. Lylyk passt de bal in één keer door. Świerad rent richting de bal. Świerad schiet op doel. Teberen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Teberen met een sublieme pass. Zalyalov kopt de bal weg. Laslandes heeft problemen om de bal te vangen. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh geeft een lange en hoge pass. Kaku rent richting de bal. Kaku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Achebe rent richting de bal. Podpalyj is nu in balbezit. Eviparker rent richting de bal. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - EMINENCE FC 3:0

44e minuut.
Almanga geeft de bal voor. Achebe rent richting de bal. Ayinde met een sublieme pass. Achebe heeft problemen om de bal te vangen. Achebe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Nwanna komt het veld opgelopen. Orczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBC Grill 51%, EMINENCE FC 49%.
BBC Grill - EMINENCE FC 3:0

49e minuut.
Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes onderschept slim de pass. Laslandes passt de bal met de wreef. Lylyk is nu in balbezit. Lylyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Laslandes geeft de bal voor. Świerad is nu in balbezit. Świerad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Nwanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad draait met de bal, schiet en ... Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Omokoh is nu in balbezit. Omokoh geeft de bal voor. Nazyapmaz heeft problemen om de bal te vangen. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ayinde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Achebe speelt de bal door. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpalyj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - EMINENCE FC 4:0

67e minuut.
Laslandes kan de bal niet met de borst controleren. Nwanna is nu in balbezit. Omokoh geeft een hoge lob. Podpalyj rent richting de bal. Podpalyj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Eviparker is nu in balbezit. Eviparker passt de bal zonder na te denken. Achebe rent richting de bal. Achebe schiet op doel. Anyamkegh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BBC Grill - EMINENCE FC 5:0

85e minuut.
Anyamkegh met een harde bal richting middenveld. Omokoh controleert de bal met de borst. Omokoh geeft de bal voor. Achebe is nu in balbezit. Achebe schiet op doel. Anyamkegh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Halas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halas geeft een lange en hoge pass. Ayinde rent richting de bal. Achebe onderschept slim de pass. Achebe schiet op doel. Anyamkegh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BBC Grill 46%, EMINENCE FC 54%.
BBC Grill - EMINENCE FC 5:0