Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 21:23
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: LION DEN
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34388
OK soccer Francinho Utd
442 alias Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 33.7
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. Muntean met een sublieme pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Mazzola is nu in balbezit. Mazzola passt de bal in één keer door. Lertxundi rent richting de bal. Lertxundi geeft de bal voor. Anasiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lertxundi zijn tegenspeler op de grond. Obafemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bjørsvik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obafemi kopt de bal weg. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ndah geeft de bal voor. Lertxundi kopt de bal weg. Bjørsvik heeft problemen om de bal te vangen. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Papadiamantis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguiar komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Lertxundi speelt de bal door. Anasiak rent richting de bal. Anasiak passt de bal met de wreef. Aguiar rent richting de bal. Aguiar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Okoduwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa geeft een hoge lob. Okoduwa springt en kopt de bal. Igbinadolor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 1:0

19e minuut.
de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Daar is Obafemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku is nu in balbezit. Obafemi onderschept slim de pass. Obafemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 2:0

24e minuut.
Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. Muntean rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anosike. Anosike krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is de Theux de Meylandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Theux de Meylandt met een sublieme pass. Okoduwa speelt de bal door. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 3:0

29e minuut.
Lertxundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi onderschept slim de pass. Obafemi passt de bal zonder na te denken. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bjørsvik geeft de bal voor. Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa met een sublieme pass. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 42%, Francinho Utd 58%.
OK soccer - Francinho Utd 3:0

50e minuut.
Muntean geeft een lange en hoge pass. Shaaka kan de bal niet met de borst controleren. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel. Iyenemi probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 4:0

52e minuut.
Babalade passt de bal met de wreef. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt passt de bal zonder na te denken. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi schiet op doel. Igbinadolor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Bjørsvik probeert naar een medespeler te passen. de Theux de Meylandt met een sublieme pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 5:0

54e minuut.
Ekoku geeft een hoge lob. Inworp. Muntean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 6:0

56e minuut.
Klungelig pakt Okoduwa de bal. Okoduwa geeft de bal voor. Iyenemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Ekoku probeert de bal aan de voet te houden. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 7:0

61e minuut.
Poklepović komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Poklepović kopt de bal weg. Lertxundi heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Turiel kan de bal niet met de borst controleren. Salmenmaa geeft de bal voor. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt geeft een hoge lob. Poklepović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muntean zal de hoekschop nemen. Salmenmaa kan de bal niet met de borst controleren. de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Poklepović heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poklepović rent richting de bal. Poklepović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 8:0

74e minuut.
Anasiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Mazzola is nu in balbezit. Mazzola geeft een lange en hoge pass. Ikeagu bokst de bal weg.

77e minuut.
Muntean geeft de bal voor. Ekoku kopt de bal weg. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt geeft een hoge lob. Poklepović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 9:0

78e minuut.
Anasiak passt de bal in één keer door. Mazzola rent richting de bal. Salmenmaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salmenmaa krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Iyenemi onderschept slim de pass. Iyenemi geeft een hoge lob. Bjørsvik speelt de bal door. Poklepović rent richting de bal. Poklepović draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 10:0

84e minuut.
Anosike is nu in balbezit. Anosike geeft de bal voor. Salmenmaa speelt de bal door. de Theux de Meylandt geeft een hoge lob. Poklepović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bjørsvik probeert naar een medespeler te passen. Muntean heeft problemen om de bal te vangen. Muntean met een sublieme pass. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Francinho Utd 11:0

90e minuut.
Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa met een sublieme pass. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Poklepović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 25%, Francinho Utd 75%.
OK soccer - Francinho Utd 11:0