Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francinho Utd Biafra Eagles
Normal Tactiek 5-2-3 Dynamic
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Papadiamantis verovert de bal door een tackle van achteren. Papadiamantis met een sublieme pass. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 1:0

5e minuut.
Obidimalor speelt de bal door. Onwuachi rent richting de bal. Okoro rent richting de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Francinho Utd - Biafra Eagles 1:1

8e minuut.
Anosike geeft een lange en hoge pass. Inworp. Obidimalor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lertxundi rent richting de bal. Onwuzuruike onderschept slim de pass. Iyenemi rent richting de bal. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro schiet op doel. Bogdanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Lertxundi rent richting de bal. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Turiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onwuzuruike raakt geblesseerd tijdens het duel. Okoro neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Omoefe geeft een lange en hoge pass. Okoro rent richting de bal. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 1:2

15e minuut.
Okoro passt de bal in één keer door. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike passt de bal zonder na te denken. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ogbodudu geeft een hoge lob. Onwuachi controleert de bal met de borst. Onwuachi passt de bal met de wreef. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 1:3

22e minuut.
Klungelig pakt Shaaka de bal. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike probeert naar een medespeler te passen. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 1:4

24e minuut.
Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka geeft een hoge lob. Obidimalor kopt de bal weg. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Onwuachi rent richting de bal. Iyenemi is nu in balbezit. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro rent richting de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lertxundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike onderschept slim de pass. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel. Bogdanowicz bokst de bal weg. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 1:5

29e minuut.
Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike speelt de bal door. Omoefe geeft de bal voor. Okoro rent richting de bal. Okoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Omoefe met een snelle inworp. Lertxundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertxundi geeft de bal voor. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 2:5

37e minuut.
Iyenemi geeft de bal voor. Inworp. Omoefe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Obidimalor met een sublieme pass. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi passt de bal met de wreef. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 59%, Biafra Eagles 41%.
Francinho Utd - Biafra Eagles 2:6

47e minuut.
Kanu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Onwuachi de bal. Onwuachi geeft een hoge lob. Okoro rent richting de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Onwuachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuachi passt de bal met de wreef. Obidimalor speelt de bal door. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Omoefe passt de bal zonder na te denken. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor passt de bal in één keer door. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 2:7

72e minuut.
Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi geeft de bal voor. Iyenemi rent richting de bal. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 2:8

80e minuut.
Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi met een sublieme pass. Okoro rent richting de bal. Klungelig pakt Okoro de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kanu speelt de bal door. Turiel kopt de bal weg. Omoefe geeft de bal voor. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Bogdanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Biafra Eagles 2:9

85e minuut.
Onwuachi onderschept slim de pass. Onwuachi passt de bal met de wreef. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro onderschept slim de pass. Okoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 51%, Biafra Eagles 49%.
Francinho Utd - Biafra Eagles 2:9