Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francinho Utd EMINENCE FC
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 43
average Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertxundi onderschept slim de pass. Lertxundi passt de bal zonder na te denken. Świerad is nu in balbezit. Świerad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Halas rent richting de bal. Anosike is nu in balbezit. Anosike passt de bal zonder na te denken. Daar is Amâncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amâncio geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Mierzwiak passt de bal zonder na te denken. Lylyk rent richting de bal. Lylyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ekoku de bal onder controle te krijgen. Igbinadolor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 0:1

24e minuut.
Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalho passt de bal in één keer door. Świerad rent richting de bal. Świerad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Isaev probeert naar een medespeler te passen. Papadiamantis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadiamantis passt de bal zonder na te denken. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lertxundi kopt de bal weg. Mierzwiak heeft problemen om de bal te vangen. Ofodile speelt de bal door. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 0:2

35e minuut.
Lylyk kopt de bal weg. Świerad is nu in balbezit. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Ofodile verovert de bal door een tackle van achteren. Ofodile schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lertxundi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bragança komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Shaaka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwiak met de inworp. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho geeft de bal voor. Igbinadolor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świerad is nu in balbezit. Świerad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Anosike geeft een hoge lob. Inworp. Halas met de inworp. Ofodile kan de bal niet met de borst controleren. Ofodile geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 57%, EMINENCE FC 43%.
Francinho Utd - EMINENCE FC 0:2

47e minuut.
Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança onderschept slim de pass. Bragança speelt de bal door. Ofodile is nu in balbezit. Ofodile schiet op doel. Igbinadolor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Anosike geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onwuachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halas is nu in balbezit. Halas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Świerad is nu in balbezit. Świerad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 0:3

49e minuut.
Ofodile heeft problemen om de bal te vangen. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho geeft een lange en hoge pass. Świerad maakt een snoekduik en kopt de bal. Igbinadolor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 0:4

52e minuut.
Carvalho passt de bal in één keer door. Ekoku is nu in balbezit. Świerad verovert de bal door een tackle van achteren. Świerad schiet op doel. Igbinadolor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 0:5

53e minuut.
Mierzwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzwiak speelt de bal door. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Igbinadolor met een sublieme pass. Laslandes kopt de bal weg. Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad rent richting de bal. Świerad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Igbinadolor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Lylyk passt de bal in één keer door. Carvalho is nu in balbezit. Carvalho passt de bal in één keer door. Świerad is nu in balbezit. Świerad schiet op doel. Igbinadolor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Onwuachi geeft de bal voor. Papadiamantis probeert de bal aan de voet te houden. Ofodile kopt de bal weg. Lylyk rent richting de bal. Lylyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ofodile speelt de bal door. Świerad is nu in balbezit. Świerad draait met de bal, schiet en ... Iyenemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Igbinadolor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Anosike rent richting de bal. Lylyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lylyk speelt de bal door. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Onwuachi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shaaka de bal. Mierzwiak speelt de bal door. Ofodile is nu in balbezit. Ofodile schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Iyenemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike geeft een hoge lob. Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Anosike geeft de bal voor. Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofodile passt de bal zonder na te denken. Świerad rent richting de bal. Świerad schiet op doel. Igbinadolor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Anosike passt de bal met de wreef. Daar is Świerad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świerad raakt geblesseerd tijdens het duel. Carvalho komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - EMINENCE FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 78%, EMINENCE FC 22%.
Francinho Utd - EMINENCE FC 0:6