Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SammySparkle403 Sunshine Cheetahs
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.1 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Imagbudu probeert naar een medespeler te passen. Ebiede rent richting de bal. Okolosi is nu in balbezit. Ebiede rent richting de bal. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Egbo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obidimalor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Imagbudu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okoye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osondu is nu in balbezit. Osondu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tyavkase geeft een hoge lob. Inworp. Dozie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor is nu in balbezit. Ezoba rent richting de bal. Offor verovert de bal door een tackle van achteren. Offor schiet op doel. Nwankwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ekhosuehi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoye rent richting de bal. Okolosi speelt de bal door. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede schiet op doel. Ozurumba bokst de bal weg.

42e minuut.
Ifejiagwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifejiagwa speelt de bal door. Offor is nu in balbezit. Offor draait met de bal, schiet en ... Nwankwo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SammySparkle403 - Sunshine Cheetahs 0:1

45e minuut.
Dozie rent richting de bal. Tyavkase tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dozie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dozie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ebiede rent richting de bal. Ebiede draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SammySparkle403 58%, Sunshine Cheetahs 42%.
SammySparkle403 - Sunshine Cheetahs 0:1

66e minuut.
Ifejiagwa is nu in balbezit. Offor is nu in balbezit. Egbo rent richting de bal. Offor onderschept slim de pass. Offor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SammySparkle403 40%, Sunshine Cheetahs 60%.
SammySparkle403 - Sunshine Cheetahs 0:1