Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blue Angels Hilandar
5-3-2 Krilo L Tactiek 1111111
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 1
70.5 gemiddelde waardering 54.7
outstanding Schieten very good
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Bairon probeert naar een medespeler te passen. Amuway rent richting de bal. Amuway passt de bal zonder na te denken. Daar is Baraja Vegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraja Vegas geeft de bal voor. Hasselhoff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Benayoun onderschept slim de pass. Bulacia geeft een hoge lob. Tolomac is nu in balbezit. Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Leś speelt de bal door. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel. Simoës verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

27e minuut.
Bairon met een sublieme pass. Amuway rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carbonell. Carbonell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Angels 35%, Hilandar 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blue Angels - Hilandar 0:0

49e minuut.
Paranghel is nu in balbezit. Paranghel passt de bal zonder na te denken. Bezdrob rent richting de bal. Azcona onderschept slim de pass. Azcona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Baraja Vegas passt de bal zonder na te denken. Buclea is nu in balbezit. Csigér verovert de bal door een tackle van achteren. Csigér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Angels - Hilandar 0:1

51e minuut.
Buclea rent richting de bal. Szojka geeft een lange en hoge pass. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński geeft de bal voor. Paranghel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Carbonell passt de bal met de wreef. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński geeft de bal voor. Azcona maakt een snoekduik en kopt de bal. Simoës probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Blue Angels - Hilandar 1:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szojka met een snelle inworp. Carbonell speelt de bal door. Szojka geeft een hoge lob. Azcona krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel. Simoës maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Angels - Hilandar 2:1

66e minuut.
Sroczyński met een sublieme pass. Paranghel is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sroczyński zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Martelo de bal. Simoës probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bezdrob maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Benayoun is nu in balbezit. Csigér onderschept slim de pass. Csigér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Blue Angels - Hilandar 2:2

72e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Pavličević heeft problemen om de bal te vangen. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Angels - Hilandar 3:2

76e minuut.
Leś kopt de bal weg. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell geeft de bal voor. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona draait met de bal, schiet en ... Simoës bokst de bal weg.

78e minuut.
Caballero rent richting de bal. Csigér verovert de bal door een tackle van achteren. Buclea rent richting de bal. Csigér onderschept slim de pass. Csigér draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Popov stond buitenspel. Leś maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński geeft de bal voor. Azcona krijgt zijn hoofd ertegen. Simoës probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martelo probeert naar een medespeler te passen. Azcona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szojka geeft een hoge lob. Paranghel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Simoës probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Angels - Hilandar 4:2

85e minuut.
Tolomac geeft de bal voor. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov haalt uit met een fantastische trap. Hasselhoff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Angels - Hilandar 4:3

88e minuut.
Klungelig pakt Buclea de bal. Buclea passt de bal in één keer door. Daar is Sroczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroczyński geeft een hoge lob. Azcona springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Angels - Hilandar 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Angels 34%, Hilandar 66%.
FC Blue Angels - Hilandar 5:3