Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Vrdnik FK Slavonija
krilo24 Tactiek slav.uslo.kr
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
74.3 gemiddelde waardering 67.9
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Lorsen krijgt zijn hoofd ertegen. Musayev verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobski zal de hoekschop nemen. Lorsen krijgt zijn hoofd ertegen. Gulinelli bokst de bal weg.

17e minuut.
Bártfai probeert naar een medespeler te passen. Cammarata rent richting de bal. Cammarata speelt de bal door. Lorsen rent richting de bal. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bártfai rent richting de bal. Bártfai passt de bal zonder na te denken. Cammarata probeert naar een medespeler te passen. Dobski geeft de bal voor. Brene springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bártfai passt de bal in één keer door. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata geeft de bal voor. Lorsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 1:0

31e minuut.
Bártfai speelt de bal door. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen passt de bal in één keer door. Brene is nu in balbezit. Brene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vychodil geeft een hoge lob. Inworp. Cammarata met een snelle inworp. Lorsen controleert de bal met de borst. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Cammarata met een sublieme pass. Miljanić rent richting de bal. Bártfai probeert naar een medespeler te passen. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lorsen kopt de bal weg. Brene is nu in balbezit. Musayev rent richting de bal. Brene onderschept slim de pass. Brene draait met de bal, schiet en ... Gulinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Vychodil geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cammarata met een snelle inworp. Daar is Lorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorsen schiet op doel. Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Sikiraš bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiraš geeft een hoge lob. Dobski kopt de bal weg. Bártfai rent richting de bal. Bártfai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dobski probeert naar een medespeler te passen. Cammarata rent richting de bal. Cammarata geeft een hoge lob. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 28%, FK Slavonija 72%.
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 1:0

46e minuut.
Dobski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zwierzak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cammarata rent richting de bal. Cammarata geeft een lange en hoge pass. Brene kopt de bal weg. Klungelig pakt Lorsen de bal. Lorsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić geeft een lange en hoge pass. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ... Gulinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 2:0

63e minuut.
Gulinelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bártfai kopt de bal weg. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Gulinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 3:0

72e minuut.
Szrajda onderschept slim de pass. Szrajda passt de bal zonder na te denken. Genovese rent richting de bal. Genovese haalt uit met een fantastische trap. Andberger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 3:1

77e minuut.
Bártfai geeft de bal voor. Musayev met een sublieme pass. Wolwowicz speelt de bal door. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Genovese is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Machnicki ... Strafschop! Machnicki krijgt een gele kaart. Genovese raakt geblesseerd tijdens het duel. Szrajda neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 3:2

82e minuut.
Zielke is nu in balbezit. Zielke geeft een lange en hoge pass. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata geeft de bal voor. Brene krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 4:2

85e minuut.
Machnicki rent richting de bal. Džubur verovert de bal door een tackle van achteren. Džubur geeft de bal voor. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese schiet op doel. Andberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 42%, FK Slavonija 58%.
Rudar Vrdnik - FK Slavonija 4:2