Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:17
  • Competitiewedstrijd: II Liga.01
  • Stadion: tandrcak Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30825
tandrcak CASHBOXUNITED
f-1 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 65.9
uitmuntend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Bergamino is nu in balbezit. Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić schiet op doel. Aliberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Arcidiaco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ljubićić rent richting de bal. Ljubićić passt de bal zonder na te denken. Pantić rent richting de bal. Pantić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Staneković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staneković raakt geblesseerd tijdens het duel. Jelenković komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - CASHBOXUNITED 0:1

16e minuut.
Staneković rent richting de bal. Hajduk geeft een hoge lob. Dragović kopt de bal weg. Pantić rent richting de bal. Pantić schiet op doel. Srdanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pantić is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dragović neemt de hoekschop. Pantić kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković onderschept slim de pass. Jelenković met een sublieme pass. Staneković rent richting de bal. Staneković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gutović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zarudzki de bal. Zarudzki speelt de bal door. Grubješić heeft problemen om de bal te vangen. Grubješić draait met de bal, schiet en ... Aliberto bokst de bal weg.

26e minuut.
Balk kopt de bal weg. Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki passt de bal met de wreef. Grubješić rent richting de bal. Grubješić draait met de bal, schiet en ... Aliberto bokst de bal weg.

38e minuut.
Jelenković passt de bal in één keer door. Staneković is nu in balbezit. Hajduk is nu in balbezit. Staneković onderschept slim de pass. Staneković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Staneković heeft problemen om de bal te vangen. Staneković schiet op doel. Srdanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - CASHBOXUNITED 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 55%, CASHBOXUNITED 45%.
tandrcak - CASHBOXUNITED 0:2

46e minuut.
Jelenković met een sublieme pass. Pantić is nu in balbezit. Gutović is nu in balbezit. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Bergamino kopt de bal weg. Hajduk rent richting de bal. Staneković onderschept slim de pass. Staneković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - CASHBOXUNITED 0:3

50e minuut.
Ljubićić rent richting de bal. Brčinović probeert naar een medespeler te passen. Ljubićić geeft de bal voor. Staneković is nu in balbezit. Staneković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Srdanov bokst de bal weg.

58e minuut.
Dragović met de inworp. Bergamino rent richting de bal. Bergamino probeert naar een medespeler te passen. Kolaković geeft de bal voor. Pantić springt en kopt de bal. Srdanov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Staneković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - CASHBOXUNITED 0:4

63e minuut.
Ljubićić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković probeert naar een medespeler te passen. Pantić speelt de bal door. Staneković is nu in balbezit. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Srdanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - CASHBOXUNITED 0:5

66e minuut.
Hajduk rent richting de bal. Jelenković onderschept slim de pass. Jelenković speelt de bal door. Staneković rent richting de bal. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Srdanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Jelenković is nu in balbezit. Jelenković passt de bal met de wreef. Staneković rent richting de bal. Klungelig pakt Staneković de bal. Staneković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić passt de bal zonder na te denken. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel. Srdanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - CASHBOXUNITED 0:6

78e minuut.
Bergamino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamino geeft een hoge lob. Staneković rent richting de bal. Staneković schiet op doel. Srdanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - CASHBOXUNITED 0:7

80e minuut.
Arcidiaco geeft een hoge lob. Aliberto probeert naar een medespeler te passen. Jelenković kopt de bal weg. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dragović geeft een lange en hoge pass. Pantić rent richting de bal. Pantić passt de bal met de wreef. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković draait met de bal, schiet en ... Srdanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Staneković onderschept slim de pass. Jelenković is nu in balbezit. Rogoveanu onderschept slim de pass. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Srdanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 68%, CASHBOXUNITED 32%.
tandrcak - CASHBOXUNITED 0:7