Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Brestač ALEXA
Nova 4-4-2 Tactiek zez 1
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 64.1
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Vydra rent richting de bal. Vydra passt de bal zonder na te denken. Karađorđević rent richting de bal. Karađorđević geeft een hoge lob. Arigo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Knight Jr rent richting de bal. Knight Jr speelt de bal door. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo verovert de bal door een tackle van achteren. Arigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Domb geeft een lange en hoge pass. Słuszka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galeru. Galeru krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mencik rent richting de bal. Karađorđević begaat een overtreding. Mencik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mencik met een snel genomen vrije trap. Şofariu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Şofariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vepřek geeft de bal voor. Arigo probeert de bal met de borst te controleren. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka schiet op doel. Roşoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Karađorđević de bal. Karađorđević passt de bal zonder na te denken. Vydra probeert naar een medespeler te passen. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... Roşoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 0:2

27e minuut.
Bierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bierzyński geeft een hoge lob. Runeklev geeft de bal voor. Słuszka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 0:3

27e minuut.
Trosiński is nu in balbezit. Trosiński geeft een lange en hoge pass. Słuszka kopt de bal weg. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 0:4

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Knight Jr de bal onder controle te krijgen. Karađorđević met een sublieme pass. Słuszka heeft problemen om de bal te vangen. Arigo is nu in balbezit. Arigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 0:5

39e minuut.
Aspiazu kopt de bal weg. Klungelig pakt Şofariu de bal. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Słuszka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bierzyński de bal onder controle te krijgen. Runeklev speelt de bal door. Arigo is nu in balbezit. Arigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 0:6

43e minuut.
Knight Jr kopt de bal weg. Słuszka is nu in balbezit. Ţipa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ţipa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 65%, ALEXA 35%.
OFK Brestač - ALEXA 0:6

47e minuut.
Runeklev geeft de bal voor. Arigo kopt de bal weg. Font rent richting de bal. Słuszka onderschept slim de pass. Słuszka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Arigo de bal. Arigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 0:7

60e minuut.
Karađorđević met een snelle inworp. Vydra rent richting de bal. Vydra geeft een hoge lob. Daar is Słuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 0:8

61e minuut.
Vydra heeft problemen om de bal te vangen. Vydra passt de bal in één keer door. Karađorđević is nu in balbezit. Karađorđević geeft een hoge lob. Arigo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Knight Jr passt de bal in één keer door. Karađorđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Karađorđević geeft een lange en hoge pass. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 0:9

69e minuut.
Soto Miranda onderschept slim de pass. Nunes verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 1:9

72e minuut.
Słuszka is nu in balbezit. Słuszka passt de bal in één keer door. Arigo rent richting de bal. Arigo draait met de bal, schiet en ... Roşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 1:10

79e minuut.
Mencik heeft problemen om de bal te vangen. Mencik passt de bal in één keer door. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - ALEXA 2:10

81e minuut.
Daar is Aspiazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspiazu kopt de bal weg. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Karađorđević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knight Jr controleert de bal met de borst. Knight Jr speelt de bal door. Słuszka rent richting de bal. Słuszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Roşoiu trapt de bal weg van het doel. Knight Jr kopt de bal weg. Daar is Font, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Roşoiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 64%, ALEXA 36%.
OFK Brestač - ALEXA 2:10