Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: Sapunjara
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10739
FK Lukac-Slaninica OFK Brestač
lezi jedan Tactiek Nova 4-4-2
41% Balbezit 59%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
43 gemiddelde waardering 41.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Stamatović is nu in balbezit. Anđelković is nu in balbezit. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Roşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 1:0

9e minuut.
Mencik is nu in balbezit. Mencik passt de bal met de wreef. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 1:1

13e minuut.
Galeru speelt de bal door. Mencik heeft problemen om de bal te vangen. Mencik met een sublieme pass. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 1:2

20e minuut.
Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Džarić zal de hoekschop nemen. Anđelković is nu in balbezit. Anđelković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón geeft de bal voor. Simeunović probeert de bal aan de voet te houden. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Žeželj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 1:3

32e minuut.
Grahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nunes. Grahovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Janićević met een snel genomen vrije trap. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Buitenspel voor Şofariu. Goede buitenspelval van de verdediging. Iliev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Pleşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđelković is nu in balbezit. Anđelković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Grahovac neemt vlug de vrije trap. Daar is Stamatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Srećkov is nu in balbezit. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Roşoiu trapt de bal weg. Pecikoza kopt de bal weg. Anđelković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan passt de bal met de wreef. Paal! Daar is Roşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 2:3

37e minuut.
Anđelković rent richting de bal. Anđelković met een sublieme pass. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 3:3

37e minuut.
Aspiazu met een sublieme pass. Daar is Mencik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mencik passt de bal met de wreef. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Srećkov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anđelković met de inworp. Galeru is nu in balbezit. Stamatović verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 45%, OFK Brestač 55%.
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 4:3

48e minuut.
Klungelig pakt Galeru de bal. Galeru geeft een hoge lob. Şofariu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Simeunović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stamatović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Srećkov kopt de bal weg. Gangstad kan de bal niet met de borst controleren. Gangstad geeft een hoge lob. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel. Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Simeunović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gangstad met de inworp. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Žeželj bokst de bal weg.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Anđelković stond buitenspel. Gangstad neemt vlug de vrije trap. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Žeželj trapt de bal weg. Pecikoza kopt de bal weg. Srećkov is nu in balbezit. Srećkov geeft de bal voor. Roşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Aspiazu is nu in balbezit. Nunes is nu in balbezit. Aspiazu rent richting de bal. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Gangstad geeft een lange en hoge pass. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap. Žeželj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 4:4

75e minuut.
Pleşan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecikoza met de inworp. Anđelković rent richting de bal. Srećkov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grahovac is nu in balbezit. Met opzet legt Mencik zijn tegenspeler op de grond. Mencik krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Iliev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castellón de bal. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 51%, OFK Brestač 49%.
FK Lukac-Slaninica - OFK Brestač 5:4