Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park Копчић Поље
non Tactiek 4123
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 36
uitmuntend Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Guša met een sublieme pass. Ružić rent richting de bal. Ružić passt de bal in één keer door. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kinick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinick geeft de bal voor. Korkea-aho rent richting de bal. Pargalatsos onderschept slim de pass. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap. Matičić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Matičić probeert naar een medespeler te passen. Todorović kopt de bal weg. Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić is nu in balbezit. Ružić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Radeta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guša met een sublieme pass. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić haalt uit met een fantastische trap. Matičić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Korkea-aho verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lešević neemt de hoekschop. Guša is nu in balbezit. Ružić rent richting de bal. Ružić schiet op doel. Matičić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Aleksić rent richting de bal. Pargalatsos verovert de bal door een tackle van achteren. Lešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešević geeft een hoge lob. Ružić springt en kopt de bal. Matičić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Копчић Поље 1:0

27e minuut.
Boskić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskić met een sublieme pass. Guša met een sublieme pass. Pargalatsos heeft problemen om de bal te vangen. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap. Matičić bokst de bal weg.

31e minuut.
Korkea-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Lešević is nu in balbezit. Lešević passt de bal in één keer door. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Peters speelt de bal door. Daar is Kinick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todorović speelt de bal door. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos schiet op doel. Matičić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 31%, Копчић Поље 69%.
gradski park - Копчић Поље 1:0

46e minuut.
Mrkšić komt het veld opgelopen. Trupav komt het veld opgelopen. Czerembor komt het veld opgelopen. Sęp komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Aleksić rent richting de bal. Lešević onderschept slim de pass. Lešević speelt de bal door. Ružić rent richting de bal. Ružić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Boskić speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moşneguţu met een snelle inworp. Stań onderschept slim de pass. Todorović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Boskić met een sublieme pass. Aleksić is nu in balbezit. Lešević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lešević krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Guša speelt de bal door. Ružić is nu in balbezit. Ružić passt de bal in één keer door. Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap. Sęp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Korkea-aho geeft een hoge lob. Bodin rent richting de bal. Bodin geeft een hoge lob. Defensor bereikt de bal nog maar net als eerste. Defensor haalt uit met een fantastische trap. Berić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 25%, Копчић Поље 75%.
gradski park - Копчић Поље 1:0