Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 Lepotani
САМБА 3 Tactiek Brlja
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen good
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Balint rent richting de bal. Balint geeft een hoge lob. Zan kopt de bal weg. Marshall controleert de bal met de borst. Marshall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kozić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Račić kopt de bal weg. Hristojević rent richting de bal. Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hristojević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Račić bereikt de bal nog maar net als eerste. Račić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Drljević probeert naar een medespeler te passen. Talbot rent richting de bal. Talbot passt de bal in één keer door. Drljević is nu in balbezit. Drljević draait met de bal, schiet en ... Dabetić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Dabetić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 1:0

15e minuut.
Marshall onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polumenta. Marshall is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drljević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marshall kopt de bal weg. Vasilić heeft problemen om de bal te vangen. Zan rent richting de bal. Zan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Talbot speelt de bal door. Vanmaele rent richting de bal. Vanmaele passt de bal met de wreef. Drljević is nu in balbezit. Drljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vasilić onderschept slim de pass. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan rent richting de bal. Zan haalt uit met een fantastische trap. Dabetić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 2:0

24e minuut.
Maitland-Niles is nu in balbezit. Drljević rent richting de bal. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles geeft de bal voor. Marshall maakt een snoekduik en kopt de bal. Dabetić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Drljević onderschept slim de pass. Drljević met een sublieme pass. Zan rent richting de bal. Zan haalt uit met een fantastische trap. Dabetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 3:0

35e minuut.
Drljević probeert naar een medespeler te passen. Tišma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan haalt uit met een fantastische trap. Dabetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 4:0

41e minuut.
Vićentijević is nu in balbezit. Vićentijević speelt de bal door. Nenezić rent richting de bal. Nenezić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vićentijević passt de bal in één keer door. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perheentupa begaat een overtreding. Spasov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spasov kan niet meer verder spelen. Ðogo komt het veld opgelopen. Tišma komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 42%, Lepotani 58%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 4:0

47e minuut.
Vanmaele met een sublieme pass. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles geeft een lange en hoge pass. Talbot rent richting de bal. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cand├îla onderschept slim de pass. Cand├îla passt de bal zonder na te denken. Drljević met een sublieme pass. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Polumenta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barišić komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Talbot heeft problemen om de bal te vangen. Talbot passt de bal met de wreef. Maitland-Niles rent richting de bal. Zan rent richting de bal. Zan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Marshall geeft de bal voor. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan schiet op doel. Dabetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 5:0

66e minuut.
Tišma passt de bal met de wreef. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević geeft een lange en hoge pass. Daar is Ðogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Balint maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maitland-Niles kopt de bal weg. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Tišma rent richting de bal. Tišma met een sublieme pass. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel. Kikerpuu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 5:1

87e minuut.
Kozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan verovert de bal door een tackle van achteren. Tišma maakt een afschuwelijke overtreding. Tišma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 44%, Lepotani 56%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Lepotani 5:1