Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Копчић Поље RB_Buducnost
4123 Tactiek o
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten incredible
weak Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Van Hoof rent richting de bal. Jedliński speelt de bal door. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel. Matičić bokst de bal weg. Van Hoof springt en kopt de bal. Matičić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Linda passt de bal in één keer door. Daar is Stań, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Pilon rent richting de bal. Pilon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:1

11e minuut.
Korkea-aho onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panigada met een snelle inworp. Pilon is nu in balbezit. Pilon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:2

12e minuut.
Liaño passt de bal met de wreef. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskić rent richting de bal. Pilon onderschept slim de pass. Pilon schiet op doel. Matičić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pilon rent richting de bal. Pilon passt de bal met de wreef. Daar is Panigada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panigada geeft de bal voor. Liaño krijgt zijn hoofd ertegen. Matičić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:3

16e minuut.
Jedliński passt de bal zonder na te denken. Linda is nu in balbezit. Linda passt de bal met de wreef. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ... Matičić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:4

18e minuut.
Liaño onderschept slim de pass. Van Hoof is nu in balbezit. Boskić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Hoof is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carino neemt zijn aanloop. Matičić bokst de bal weg.

19e minuut.
Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof speelt de bal door. Pilon is nu in balbezit. Pilon schiet op doel. Matičić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:5

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Karaer de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carino neemt de hoekschop. Pilon krijgt zijn hoofd ertegen. Matičić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Boskić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:6

24e minuut.
Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino verovert de bal door een tackle van achteren. Carino geeft een hoge lob. Liaño is nu in balbezit. Liaño haalt uit met een fantastische trap. Matičić bokst de bal weg. Korkea-aho heeft problemen om de bal te vangen. Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:7

27e minuut.
Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński passt de bal met de wreef. Karaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño onderschept slim de pass. Liaño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Di Fronzo geeft de bal voor. Panigada rent richting de bal. Panigada geeft de bal voor. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Stań geeft een hoge lob. Tungsakulmongkol kopt de bal weg. Carino rent richting de bal. Carino geeft de bal voor. Liaño maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Van Hoof de bal. Van Hoof geeft een hoge lob. Pilon is nu in balbezit. Panigada geeft de bal voor. Liaño krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Van Hoof raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thépot komt het veld opgelopen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tungsakulmongkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carino geeft de bal voor. Liaño springt en kopt de bal. Matičić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Korkea-aho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panigada rent richting de bal. Panigada geeft de bal voor. Thépot heeft problemen om de bal te vangen. Thépot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:8

44e minuut.
Pilon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aleksić. Pilon raakt geblesseerd tijdens het duel. Carino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liaño maakt een snoekduik en kopt de bal. Matičić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:9

45e minuut.
Inworp. Mudėnas komt het veld opgelopen. Trupav komt het veld opgelopen. Czerembor komt het veld opgelopen. Sęp komt het veld opgelopen. Mrkšić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Копчић Поље 86%, RB_Buducnost 14%.
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:9

50e minuut.
Mrkšić is nu in balbezit. Panigada onderschept slim de pass. Panigada speelt de bal door. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel. Sęp bokst de bal weg.

52e minuut.
Mudėnas met een sublieme pass. Carino probeert naar een medespeler te passen. Panigada met een sublieme pass. Liaño rent richting de bal. Liaño schiet op doel. Sęp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Panigada is nu in balbezit. Panigada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veljić de bal. Jedliński rent richting de bal. Jedliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Pilon de bal. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński passt de bal in één keer door. Daar is Thépot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thépot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pilon springt en kopt de bal. Sęp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilon springt en kopt de bal. Sęp bokst de bal weg.

59e minuut.
Mudėnas geeft de bal voor. Klungelig pakt Trupav de bal. Jedliński met een sublieme pass. Daar is Pilon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Carino passt de bal in één keer door. Jedliński speelt de bal door. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilon is nu in balbezit. Pilon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jedliński speelt de bal door. Pilon rent richting de bal. Pilon met een sublieme pass. Liaño is nu in balbezit. Liaño schiet op doel. Sęp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Thépot onderschept slim de pass. Carino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Thépot de bal onder controle te krijgen. Liaño maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Selaković komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Carino speelt de bal door. Thépot heeft problemen om de bal te vangen. Thépot passt de bal zonder na te denken. Selaković is nu in balbezit. Selaković schiet op doel. Sęp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Thépot onderschept slim de pass. Thépot passt de bal zonder na te denken. Selaković is nu in balbezit. Selaković schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:10

90e minuut.
Pilon probeert naar een medespeler te passen. Czerembor rent richting de bal. Selaković verovert de bal door een tackle van achteren. Selaković draait met de bal, schiet en ... Sęp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Копчић Поље 82%, RB_Buducnost 18%.
Копчић Поље - RB_Buducnost 0:11