Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Компанија Ђ NRG
442 Tactiek 4
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten incredible
good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


6e minuut.
Batez heeft problemen om de bal te vangen. Lillo rent richting de bal. Lillo passt de bal met de wreef. Castellucci is nu in balbezit. Castellucci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Kuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellucci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crnjanski. Castellucci raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuik wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Crnjanski met een harde bal richting middenveld. Lillo kopt de bal weg. Daar is Castellucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuik rent richting de bal. Kuik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lillo passt de bal met de wreef. Guzić is nu in balbezit. Castellucci onderschept slim de pass. Castellucci draait met de bal, schiet en ... Trobok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Kuik speelt de bal door. Guzić is nu in balbezit. Met opzet legt Castellucci zijn tegenspeler op de grond. Castellucci krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavković met een snelle inworp. Kafara is nu in balbezit. Kafara geeft de bal voor. Castellucci springt en kopt de bal. Trobok bokst de bal weg. Castellucci is nu in balbezit. Castellucci haalt uit met een fantastische trap. Trobok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Borković passt de bal zonder na te denken. Daar is Kustudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafara probeert naar een medespeler te passen. Kuik is nu in balbezit. Kuik draait met de bal, schiet en ... Trobok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Stričević probeert naar een medespeler te passen. Cenamor is nu in balbezit. Cenamor geeft een hoge lob. Miljević probeert de bal aan de voet te houden. Kustudić geeft de bal voor. Mučibabić bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Borković de bal. Kuik rent richting de bal. Lillo speelt de bal door. Castellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellucci schiet op doel. Trobok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kasalica passt de bal in één keer door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulshoff geeft een hoge lob. Kuik rent richting de bal. Kuik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 53%, NRG 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Компанија Ђ - NRG 0:0

47e minuut.
Stričević is nu in balbezit. Stričević passt de bal met de wreef. Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Miljević is nu in balbezit. Miljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Inworp. Malbašić met de inworp. Batez probeert de bal met de borst te controleren. Batez probeert naar een medespeler te passen. Miljević is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Batez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miljević kopt de bal weg. Hulshoff verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević rent richting de bal. Stričević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miljević rent richting de bal. Miljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - NRG 1:0

51e minuut.
Malbašić kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grocholak met de inworp. Lillo rent richting de bal. Lillo geeft een lange en hoge pass. Trobok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kafara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lillo is nu in balbezit. Lillo passt de bal met de wreef. Castellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellucci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hulshoff probeert naar een medespeler te passen. Castellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak geeft een hoge lob. Kuik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Компанија Ђ - NRG 1:1

62e minuut.
Gudelj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ðukanović komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Castellucci draait met de bal, schiet en ... Trobok met een sublieme pass. Kafara probeert naar een medespeler te passen. Kuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuik draait met de bal, schiet en ... Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kafara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellucci schiet op doel. Trobok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - NRG 1:2

65e minuut.
Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević geeft de bal voor. Hulshoff heeft problemen om de bal te vangen. Ðukanović rent richting de bal. Ðukanović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Компанија Ђ - NRG 2:2

70e minuut.
Batez is nu in balbezit. Pavković onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malbašić. Malbašić krijgt een gele kaart. Pavković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cenamor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guzić heeft problemen om de bal te vangen. Kuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - NRG 2:3

76e minuut.
Inworp. Kafara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillo geeft een hoge lob. Castellucci krijgt zijn hoofd ertegen. Trobok bokst de bal weg.

82e minuut.
Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillo onderschept slim de pass. Lillo probeert naar een medespeler te passen. Kuik rent richting de bal. Kuik schiet op doel. Trobok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 45%, NRG 55%.
Компанија Ђ - NRG 2:3