Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: Lepotani Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25177
Lepotani FK Radnicki Nis
Brlja Tactiek aaaaaa
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 49.3
incredible Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Cerovina rent richting de bal. Cerovina passt de bal zonder na te denken. Jaggy geeft de bal voor. Dědina rent richting de bal. Dědina schiet op doel. Dabetić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Chojniak rent richting de bal. Tišma onderschept slim de pass. Tišma passt de bal zonder na te denken. Račić heeft problemen om de bal te vangen. Račić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Račić is nu in balbezit. Račić passt de bal zonder na te denken. Nenezić rent richting de bal. Spasov rent richting de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Sirait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Šćepanović geeft een hoge lob. Nenezić is nu in balbezit. Spasov is nu in balbezit. Nenezić rent richting de bal. Nenezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepotani - FK Radnicki Nis 1:0

21e minuut.
Tišma rent richting de bal. Tišma geeft een hoge lob. Daar is Jaggy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenezić rent richting de bal. Nenezić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dědina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma onderschept slim de pass. Tišma met een sublieme pass. Račić is nu in balbezit. Račić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tišma passt de bal in één keer door. Bečejac is nu in balbezit. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... Sirait probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lepotani - FK Radnicki Nis 2:0

33e minuut.
Vićentijević probeert naar een medespeler te passen. Račić geeft de bal voor. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skorić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Račić kopt de bal weg. Nenezić is nu in balbezit. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... Jaggy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sirait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Spasov draait met de bal, schiet en ... Jaggy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nenezić rent richting de bal. Nenezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepotani - FK Radnicki Nis 3:0

41e minuut.
Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilić onderschept slim de pass. Vasilić passt de bal met de wreef. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić schiet op doel. Sirait bokst de bal weg.

42e minuut.
Bečejac geeft de bal voor. Hristojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kędra probeert naar een medespeler te passen. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepotani 32%, FK Radnicki Nis 68%.
Lepotani - FK Radnicki Nis 3:0

50e minuut.
Dědina rent richting de bal. Polumenta onderschept slim de pass. Polumenta probeert naar een medespeler te passen. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sirait trapt de bal weg van het doel. Šćepanović kopt de bal weg. Hristojević probeert naar een medespeler te passen. Nenezić heeft problemen om de bal te vangen. Nenezić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vićentijević is nu in balbezit. Met opzet legt Xiongshi zijn tegenspeler op de grond. Vićentijević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tišma met een snel genomen vrije trap. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Skorić heeft problemen om de bal te vangen. Skorić geeft een hoge lob. Cerovina kopt de bal weg. Dědina kan de bal niet met de borst controleren. Dědina haalt uit met een fantastische trap. Dabetić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Chojniak controleert de bal met de borst. Tišma geeft een hoge lob. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić haalt uit met een fantastische trap. Sirait probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepotani - FK Radnicki Nis 4:0

66e minuut.
Xiongshi rent richting de bal. Xiongshi passt de bal in één keer door. Tišma probeert naar een medespeler te passen. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić draait met de bal, schiet en ... Sirait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bečejac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hristojević met de inworp. Spasov rent richting de bal. Spasov geeft een lange en hoge pass. Sirait bokst de bal weg. Račić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bečejac bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepotani - FK Radnicki Nis 5:0

73e minuut.
Šćepanović geeft een hoge lob. Račić springt en kopt de bal. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepotani - FK Radnicki Nis 6:0

77e minuut.
Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević onderschept slim de pass. Hristojević passt de bal zonder na te denken. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... Sirait verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bečejac de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vićentijević zal de hoekschop nemen. Nenezić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lepotani - FK Radnicki Nis 7:0

90e minuut.
Skorić rent richting de bal. Skorić geeft een hoge lob. Tišma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tišma geeft een lange en hoge pass. Nenezić maakt een snoekduik en kopt de bal. Sirait bokst de bal weg. Skorić heeft problemen om de bal te vangen. Nenezić rent richting de bal. Nenezić draait met de bal, schiet en ... Sirait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lepotani 32%, FK Radnicki Nis 68%.
Lepotani - FK Radnicki Nis 7:0