Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Компанија Ђ BrundoNS
442 Tactiek 5-3-2 u
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 48.3
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Sabljić kopt de bal weg. Daar is Drescher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirosavljević rent richting de bal. Drescher verovert de bal door een tackle van achteren. Drescher schiet op doel. Kupcewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Malbašić is nu in balbezit. Malbašić geeft een hoge lob. Bora kopt de bal weg. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica draait met de bal, schiet en ... Kwasiborski bokst de bal weg.

6e minuut.
Daar is Malbašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malbašić probeert naar een medespeler te passen. Bereszyński is nu in balbezit. Miljević verovert de bal door een tackle van achteren. Miljević draait met de bal, schiet en ... Kwasiborski bokst de bal weg.

9e minuut.
Bausou verovert de bal door een tackle van achteren. Bausou geeft de bal voor. Klungelig pakt Drescher de bal. Sabljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Bora is nu in balbezit. Bora geeft een lange en hoge pass. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Kwasiborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - BrundoNS 1:0

14e minuut.
Sabljić is nu in balbezit. Sabljić speelt de bal door. Drescher rent richting de bal. Drescher draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Batez kopt de bal weg. Daar is Uslanmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljević rent richting de bal. Miljević geeft een lange en hoge pass. Bora maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwasiborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Malbašić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dugajlija komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Otanadze is nu in balbezit. Otanadze passt de bal met de wreef. Martellenghi speelt de bal door. Sabljić is nu in balbezit. Sabljić draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kupcewicz probeert naar een medespeler te passen. Bausou kopt de bal weg. Drescher rent richting de bal. Drescher schiet op doel. Kupcewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bausou geeft een hoge lob. Daar is Guzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabljić is nu in balbezit. Drescher is nu in balbezit. Drescher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bausou met een sublieme pass. Drescher heeft problemen om de bal te vangen. Drescher speelt de bal door. Sabljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Компанија Ђ - BrundoNS 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Mirosavljević de bal. Guzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher onderschept slim de pass. Drescher schiet op doel. Kupcewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 45%, BrundoNS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Компанија Ђ - BrundoNS 1:1

49e minuut.
Sabljić rent richting de bal. Sabljić passt de bal in één keer door. Mirosavljević rent richting de bal. Drescher onderschept slim de pass. Drescher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Miljević rent richting de bal. Miljević passt de bal in één keer door. Stričević is nu in balbezit. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sabljić is nu in balbezit. Sabljić geeft een lange en hoge pass. Guzić controleert de bal met de borst. Drescher is nu in balbezit. Drescher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Hannu speelt de bal door. Sabljić rent richting de bal. Sabljić passt de bal zonder na te denken. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
D`Hondt geeft de bal voor. Inworp. Batez met de inworp. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - BrundoNS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 59%, BrundoNS 41%.
Компанија Ђ - BrundoNS 2:1