Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RB_Buducnost FK Radnicki Nis
o Tactiek 352
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 42.5
formidable Schieten average
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Panigada geeft een lange en hoge pass. Jaggy heeft problemen om de bal te vangen. Selaković rent richting de bal. Selaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Murgovan is nu in balbezit. Tungsakulmongkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungsakulmongkol geeft een hoge lob. Selaković rent richting de bal. Selaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Panigada verovert de bal door een tackle van achteren. Panigada met een sublieme pass. Krúl speelt de bal door. Liaño is nu in balbezit. Liaño schiet op doel. Rotocki bokst de bal weg.

18e minuut.
Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof passt de bal zonder na te denken. Liaño rent richting de bal. Liaño draait met de bal, schiet en ... Rotocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Radnicki Nis 1:0

22e minuut.
Krúl probeert naar een medespeler te passen. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof rent richting de bal. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ... Rotocki bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Radnicki Nis 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 31%, FK Radnicki Nis 69%.
RB_Buducnost - FK Radnicki Nis 2:0

46e minuut.
Mudėnas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Krúl passt de bal met de wreef. Liaño is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panigada neemt de hoekschop. Van Hoof springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Panigada bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Panigada de bal. Panigada geeft de bal voor. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Radnicki Nis 3:0

57e minuut.
Selaković passt de bal met de wreef. Liaño rent richting de bal. Daar is Liaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaño draait met de bal, schiet en ... Rotocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Radnicki Nis 4:0

60e minuut.
Krúl rent richting de bal. Selaković is nu in balbezit. Krúl probeert naar een medespeler te passen. Liaño is nu in balbezit. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mudėnas geeft een hoge lob. Rigone probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Mudėnas met een snelle inworp. Carino geeft de bal voor. Rotocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Liaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Radnicki Nis 5:0

75e minuut.
Panigada passt de bal met de wreef. Liaño rent richting de bal. Liaño passt de bal zonder na te denken. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 30%, FK Radnicki Nis 70%.
RB_Buducnost - FK Radnicki Nis 5:0