Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Stara Pazova OFK Priboj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pecikoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Backović rent richting de bal. Milačić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milačić krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Boloban kopt de bal weg. Iliev is nu in balbezit. Met opzet legt Balšić zijn tegenspeler op de grond. Iliev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Čajkovski de bal onder controle te krijgen. Ljubisavljević is nu in balbezit. Ljubisavljević passt de bal zonder na te denken. Šarkić is nu in balbezit. Šarkić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Krstanović rent richting de bal. Šarkić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krstanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Krstanović met een snel genomen vrije trap. Balšić heeft problemen om de bal te vangen. Balšić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Stara Pazova 53%, OFK Priboj 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proleter Stara Pazova - OFK Priboj 0:0

48e minuut.
Budimcević probeert naar een medespeler te passen. Šarkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkić passt de bal zonder na te denken. Markoski heeft problemen om de bal te vangen. Markoski haalt uit met een fantastische trap. Kadija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Milačić verovert de bal door een tackle van achteren. Milačić geeft de bal voor. Jelenić heeft problemen om de bal te vangen. Ðujić onderschept slim de pass. Ðujić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Stara Pazova - OFK Priboj 0:1

66e minuut.
Pecikoza rent richting de bal. Pecikoza geeft een lange en hoge pass. Čajkovski kopt de bal weg. Markoski rent richting de bal. Markoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proleter Stara Pazova - OFK Priboj 1:1

72e minuut.
Šarkić rent richting de bal. Krstanović rent richting de bal. Krstanović probeert naar een medespeler te passen. Markoski rent richting de bal. Markoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Stara Pazova - OFK Priboj 2:1

80e minuut.
Iliev rent richting de bal. Iliev met een sublieme pass. Šarkić rent richting de bal. Markoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadija speelt de bal door. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proleter Stara Pazova - OFK Priboj 2:2

84e minuut.
Milačić met een snelle inworp. Boloban bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdanović begaat een overtreding. Boloban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trivić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Stara Pazova 44%, OFK Priboj 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proleter Stara Pazova - OFK Priboj 2:2