Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Piston Dinamo Kosovska Mitrovica
maradona Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Comas probeert naar een medespeler te passen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Krasiński rent richting de bal. Krasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kulačanin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pigaditis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manav is nu in balbezit. Manav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 1:0

6e minuut.
Bogosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogosavljević met een sublieme pass. Gavrič bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav verovert de bal door een tackle van achteren. Manav schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lukić. Krasiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Truta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Krasiński de bal. Krasiński passt de bal met de wreef. Manav rent richting de bal. Manav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 2:0

15e minuut.
Kolasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kolasa passt de bal in één keer door. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 3:0

21e minuut.
Kolasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kolasa passt de bal met de wreef. Comas speelt de bal door. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Manav passt de bal zonder na te denken. Lukić rent richting de bal. Krasiński begaat een overtreding. Krasiński krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mirić kopt de bal weg. Comas probeert naar een medespeler te passen. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav haalt uit met een fantastische trap. Vidojević probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Comas zal de hoekschop nemen. Manav rent richting de bal. Manav haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 4:0

29e minuut.
Comas passt de bal in één keer door. Daar is Lukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoni speelt de bal door. Manav is nu in balbezit. Manav schiet op doel. Veljković bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pigaditis met een snelle inworp. Gavrič rent richting de bal. Manav verovert de bal door een tackle van achteren. Manav schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vasović is nu in balbezit. Truta verovert de bal door een tackle van achteren. Truta probeert naar een medespeler te passen. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 5:0

38e minuut.
Pavličević onderschept slim de pass. Bertoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoni passt de bal zonder na te denken. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 6:0

41e minuut.
Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lukić de bal. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 7:0

43e minuut.
Truta geeft een hoge lob. Krasiński kopt de bal weg. Daar is Manav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manav draait met de bal, schiet en ... Veljković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 8:0

45e minuut.
Bertoni passt de bal in één keer door. Pigaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigaditis geeft een lange en hoge pass. Krasiński rent richting de bal. Krasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Piston 20%, Dinamo Kosovska Mitrovica 80%.
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 8:0

50e minuut.
Doeltrap. Vidojević trapt de bal weg. Kolasa kopt de bal weg. Manav rent richting de bal. Manav haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Lukić rent richting de bal. Truta onderschept slim de pass. Truta geeft de bal voor. Manav is nu in balbezit. Manav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Veljković trapt de bal weg. Kolasa kopt de bal weg. Klungelig pakt Manav de bal. Comas is nu in balbezit. Comas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 9:0

68e minuut.
Comas geeft een lange en hoge pass. Pigaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigaditis passt de bal met de wreef. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Krasiński kopt de bal weg. Comas rent richting de bal. Comas passt de bal met de wreef. Manav rent richting de bal. Manav schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Veljković met een harde bal richting middenveld. Truta kopt de bal weg. Comas is nu in balbezit. Comas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 10:0

72e minuut.
Comas is nu in balbezit. Comas geeft een lange en hoge pass. Kulačanin heeft problemen om de bal te vangen. Manav is nu in balbezit. Manav schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Lukić geeft de bal voor. Inworp. Comas met een snelle inworp. Krasiński rent richting de bal. Krasiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Kulačanin met een snelle inworp. Gavrič speelt de bal door. Pavličević rent richting de bal. Comas onderschept slim de pass. Comas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 11:0

83e minuut.
Klungelig pakt Comas de bal. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński passt de bal met de wreef. Manav is nu in balbezit. Manav schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Bertoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoni passt de bal met de wreef. Comas is nu in balbezit. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 12:0

89e minuut.
Veljković probeert naar een medespeler te passen. Truta kopt de bal weg. Lukić rent richting de bal. Krasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krasiński schiet op doel. Veljković bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Piston 17%, Dinamo Kosovska Mitrovica 83%.
F.C. Piston - Dinamo Kosovska Mitrovica 12:0