Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Pirot F.C. Piston
Normal Tactiek maradona
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Truta is nu in balbezit. Truta passt de bal in één keer door. Manav rent richting de bal. Manav draait met de bal, schiet en ... Grušanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:1

6e minuut.
Davidov heeft problemen om de bal te vangen. Manav verovert de bal door een tackle van achteren. Comas is nu in balbezit. Manav is nu in balbezit. Manav draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Lupulesku de bal. Krasiński onderschept slim de pass. Krasiński met een sublieme pass. Manav rent richting de bal. Manav draait met de bal, schiet en ... Grušanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Malbašić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Comas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manav rent richting de bal. Manav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bertoni passt de bal met de wreef. Truta heeft problemen om de bal te vangen. Truta passt de bal met de wreef. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Comas is nu in balbezit. Truta is nu in balbezit. Comas is nu in balbezit. Truta geeft een hoge lob. Manav kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Grušanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kolasa passt de bal met de wreef. Trajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński onderschept slim de pass. Krasiński schiet op doel. Grušanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:2

31e minuut.
Vidosavljević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pigaditis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comas is nu in balbezit. Comas haalt uit met een fantastische trap. Grušanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas passt de bal met de wreef. Truta geeft de bal voor. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński schiet op doel. Grušanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Comas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krasiński rent richting de bal. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:3

36e minuut.
Hinić rent richting de bal. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas geeft een lange en hoge pass. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński schiet op doel. Grušanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:4

43e minuut.
Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa onderschept slim de pass. Kolasa passt de bal in één keer door. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Truta met de inworp. Klungelig pakt Comas de bal. Comas geeft een hoge lob. Manav heeft problemen om de bal te vangen. Manav haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Pirot 83%, F.C. Piston 17%.
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:4

47e minuut.
Comas is nu in balbezit. Comas geeft de bal voor. Davidov rent richting de bal. Manav verovert de bal door een tackle van achteren. Manav draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pigaditis met de inworp. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas geeft een lange en hoge pass. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pigaditis met een sublieme pass. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas passt de bal in één keer door. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Comas rent richting de bal. Hinić onderschept slim de pass. Hinić passt de bal met de wreef. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:5

56e minuut.
Hinić onderschept slim de pass. Kolasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kolasa passt de bal zonder na te denken. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bertoni speelt de bal door. Comas is nu in balbezit. Comas passt de bal zonder na te denken. Manav rent richting de bal. Manav draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Malbašić rent richting de bal. Malbašić speelt de bal door. Truta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Grušanović trapt de bal weg. Kolasa kopt de bal weg. Comas met een sublieme pass. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hinić is nu in balbezit. Comas onderschept slim de pass. Comas geeft een hoge lob. Manav rent richting de bal. Manav draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bertoni probeert naar een medespeler te passen. Truta bereikt de bal nog maar net als eerste. Truta passt de bal met de wreef. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński haalt uit met een fantastische trap. Grušanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trajković met een harde bal richting middenveld. Truta kopt de bal weg. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński schiet op doel. Grušanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Krasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Malbašić de bal. Comas is nu in balbezit. Comas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pigaditis met een sublieme pass. Bertoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoni met een sublieme pass. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:6

84e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Pigaditis geeft een hoge lob. Trajković kopt de bal weg. Daar is Manav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:7

85e minuut.
Milutinović passt de bal met de wreef. Trajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:8

88e minuut.
Truta met een snelle inworp. Klungelig pakt Comas de bal. Comas passt de bal in één keer door. Daar is Krasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:9

89e minuut.
Krasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Comas rent richting de bal. Comas probeert naar een medespeler te passen. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Pirot 86%, F.C. Piston 14%.
Crvena Zvezda Pirot - F.C. Piston 0:10