Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Aranđelovac Sloga Obrenovac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Klungelig pakt Zakić de bal. Cvejanov rent richting de bal. Zakić verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Sloga Obrenovac 1:0

27e minuut.
Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov passt de bal in één keer door. Zakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anđelković de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zekić is nu in balbezit. Zekić geeft een hoge lob. Cvejanov heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vukomanović probeert de bal aan de voet te houden. Anđelić kopt de bal weg. Divić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divić schiet op doel. Kraljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunav Aranđelovac - Sloga Obrenovac 1:1

38e minuut.
Nezirović kopt de bal weg. Cemović probeert naar een medespeler te passen. Cvejanov heeft problemen om de bal te vangen. Zakić onderschept slim de pass. Zakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Aranđelovac - Sloga Obrenovac 2:1

45e minuut.
Nezirović rent richting de bal. Nezirović passt de bal in één keer door. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov draait met de bal, schiet en ... Cukić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Aranđelovac 42%, Sloga Obrenovac 58%.
Dunav Aranđelovac - Sloga Obrenovac 2:1

52e minuut.
Klungelig pakt Radaljac de bal. Zakić is nu in balbezit. Zakić speelt de bal door. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cukić met een harde bal richting middenveld. Anđelić rent richting de bal. Anđelić passt de bal in één keer door. Divić is nu in balbezit. Divić haalt uit met een fantastische trap. Kadija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Nezirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvejanov verovert de bal door een tackle van achteren. Cvejanov passt de bal zonder na te denken. Anđelić is nu in balbezit. Anđelić schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Jakovljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glomazić rent richting de bal. Zakić begaat een overtreding. Zakić krijgt een gele kaart. Glomazić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glomazić met een snel genomen vrije trap. Divić rent richting de bal. Anđelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelić draait met de bal, schiet en ... Kadija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunav Aranđelovac - Sloga Obrenovac 2:2

81e minuut.
Daar is Glomazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glomazić verovert de bal door een tackle van achteren. Zekić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Anđelković de bal onder controle te krijgen. Zekić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić rent richting de bal. Zakić passt de bal met de wreef. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Aranđelovac 59%, Sloga Obrenovac 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunav Aranđelovac - Sloga Obrenovac 2:2