Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Kosovska Mitrovica Dunav Aranđelovac
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ćurko speelt de bal door. Bogosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogosavljević met een sublieme pass. Vasović rent richting de bal. Vasović haalt uit met een fantastische trap. Kadija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Aranđelovac 1:0

9e minuut.
Vukomanović passt de bal in één keer door. Fejsa geeft de bal voor. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap. Vidojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Aranđelovac 1:1

11e minuut.
Vidojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević geeft een hoge lob. Bogosavljević is nu in balbezit. Zafirović rent richting de bal. Zafirović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Aranđelovac 2:1

23e minuut.
Vidojević passt de bal in één keer door. Bogosavljević is nu in balbezit. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogosavljević onderschept slim de pass. Bogosavljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov is nu in balbezit. Pejanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Karić geeft een hoge lob. Zafirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karić begaat een overtreding. Karić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Kosovska Mitrovica 55%, Dunav Aranđelovac 45%.
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Aranđelovac 2:1

56e minuut.
Daar is Zafirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurko kopt de bal weg. Daar is Zafirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zafirović draait met de bal, schiet en ... Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Aranđelovac 3:1

81e minuut.
Vidojević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zekić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejanović rent richting de bal. Pejanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Kosovska Mitrovica 42%, Dunav Aranđelovac 58%.
Dinamo Kosovska Mitrovica - Dunav Aranđelovac 3:1