Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Piston OFK Priboj
maradona Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
10% Spel op eigen helft 90%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
excellent Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Manav passt de bal zonder na te denken. Kolasa speelt de bal door. Daar is Stojačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojačić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Radanović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stojačić neemt de hoekschop. Manav springt en kopt de bal. Kadija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 1:0

2e minuut.
Krasiński rent richting de bal. Ðujić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Truta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krasiński kopt de bal weg. Manav is nu in balbezit. Manav draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Truta kopt de bal weg. Stojačić is nu in balbezit. Stojačić speelt de bal door. Manav rent richting de bal. Manav schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stojačić controleert de bal met de borst. Stojačić schiet op doel. Kadija bokst de bal weg.

6e minuut.
Stojačić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojačić probeert naar een medespeler te passen. Krasiński heeft problemen om de bal te vangen. Stojačić is nu in balbezit. Stojačić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić passt de bal met de wreef. Radanović verovert de bal door een tackle van achteren. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 2:0

8e minuut.
Stojačić passt de bal met de wreef. Kolasa rent richting de bal. Kolasa speelt de bal door. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Truta rent richting de bal. Truta passt de bal in één keer door. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński draait met de bal, schiet en ... Kadija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 3:0

19e minuut.
Stojačić speelt de bal door. Truta rent richting de bal. Truta passt de bal zonder na te denken. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radanović trapt de bal weg. Truta kopt de bal weg. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Pigaditis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojačić probeert naar een medespeler te passen. Bertoni rent richting de bal. Bertoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Trivić passt de bal zonder na te denken. Pigaditis geeft de bal voor. Šarac is nu in balbezit. Krasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krasiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bukvić is nu in balbezit. Stojačić onderschept slim de pass. Stojačić speelt de bal door. Manav rent richting de bal. Manav schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 4:0

31e minuut.
Truta rent richting de bal. Bertoni is nu in balbezit. Bertoni geeft een hoge lob. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 5:0

34e minuut.
Kolasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertoni met een sublieme pass. Stojačić probeert naar een medespeler te passen. Manav heeft problemen om de bal te vangen. Manav draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 6:0

36e minuut.
Stojačić rent richting de bal. Stojačić geeft een lange en hoge pass. Daar is Šarac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Čajkovski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manav heeft problemen om de bal te vangen. Manav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pigaditis is nu in balbezit. Pigaditis passt de bal in één keer door. Truta speelt de bal door. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stojačić passt de bal zonder na te denken. Truta rent richting de bal. Truta probeert naar een medespeler te passen. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Obradović heeft problemen om de bal te vangen. Stojačić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojačić passt de bal zonder na te denken. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Čajkovski is nu in balbezit. Stojačić rent richting de bal. Stojačić passt de bal zonder na te denken. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stojačić met een sublieme pass. Pigaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigaditis probeert naar een medespeler te passen. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Piston 8%, OFK Priboj 92%.
F.C. Piston - OFK Priboj 7:0

48e minuut.
Manav speelt de bal door. Stojačić met een sublieme pass. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński draait met de bal, schiet en ... Kadija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 8:0

49e minuut.
Stojačić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojačić speelt de bal door. Daar is Krasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasiński haalt uit met een fantastische trap. Šarac probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Čajkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić is nu in balbezit. Stojačić passt de bal in één keer door. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Truta bereikt de bal nog maar net als eerste. Truta geeft de bal voor. Daar is Radanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manav is nu in balbezit. Manav schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Pigaditis passt de bal met de wreef. Manav heeft problemen om de bal te vangen. Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić geeft een hoge lob. Krasiński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić speelt de bal door. Manav rent richting de bal. Manav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 9:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pigaditis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav draait met de bal, schiet en ... Kadija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 10:0

66e minuut.
Krasiński rent richting de bal. Stojačić is nu in balbezit. Stojačić haalt uit met een fantastische trap. Radanović onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stojačić neemt de hoekschop. Krasiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kolasa is nu in balbezit. Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Stojačić speelt de bal door. Krasiński kan de bal niet met de borst controleren. Krasiński draait met de bal, schiet en ... Kadija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pigaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigaditis passt de bal zonder na te denken. Daar is Manav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manav schiet op doel. Radanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kolasa speelt de bal door. Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić passt de bal zonder na te denken. Manav is nu in balbezit. Manav draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Stojačić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Comas komt het veld opgelopen. Pigaditis met een snelle inworp. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Obradović rent richting de bal. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas geeft een lange en hoge pass. Manav rent richting de bal. Manav schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Obradović rent richting de bal. Comas onderschept slim de pass. Comas passt de bal zonder na te denken. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 11:0

86e minuut.
Truta speelt de bal door. Pigaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigaditis passt de bal met de wreef. Manav rent richting de bal. Manav draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 12:0

89e minuut.
Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa speelt de bal door. Manav is nu in balbezit. Manav haalt uit met een fantastische trap. Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - OFK Priboj 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Piston 11%, OFK Priboj 89%.
F.C. Piston - OFK Priboj 13:0