Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Pirot Sloga Obrenovac
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


42e minuut.
Dogandžić is nu in balbezit. Cemović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemović passt de bal zonder na te denken. Divić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Anđelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelić speelt de bal door. Trajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Divić verovert de bal door een tackle van achteren. Divić draait met de bal, schiet en ... Grušanović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Pirot 45%, Sloga Obrenovac 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crvena Zvezda Pirot - Sloga Obrenovac 0:0

50e minuut.
Dogandžić geeft een lange en hoge pass. Mićić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vukušić de bal. Vukušić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Pirot - Sloga Obrenovac 1:0

52e minuut.
Dogandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvejanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogandžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvejanov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Cvejanov is nu in balbezit. Dogandžić onderschept slim de pass. Cvejanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cvejanov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cvejanov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Klungelig pakt Naglić de bal. Anđelić rent richting de bal. Anđelić passt de bal zonder na te denken. Divić is nu in balbezit. Divić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vranješ met een sublieme pass. Bozoljac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šaponja. Šaponja krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Pirot 43%, Sloga Obrenovac 57%.
Crvena Zvezda Pirot - Sloga Obrenovac 1:0