Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kucke sa Medaka Krajišnik Vučitrn
3 igraca u polju Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
77% Spel op eigen helft 23%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 19.3
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Inworp. Davidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čegar is nu in balbezit. Čegar draait met de bal, schiet en ... Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mančić met een snelle inworp. Čegar met een sublieme pass. Janić rent richting de bal. Janić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kusovac verovert de bal door een tackle van achteren. Kusovac passt de bal zonder na te denken. Mančić probeert naar een medespeler te passen. Janić rent richting de bal. Janić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mančić met een snelle inworp. Čegar is nu in balbezit. Čegar speelt de bal door. Janić rent richting de bal. Janić haalt uit met een fantastische trap. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Đuričko de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čegar is nu in balbezit. Čegar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mančić met de inworp. Čegar rent richting de bal. Čegar geeft de bal voor. Janić krijgt zijn hoofd ertegen. Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Belović rent richting de bal. Belović passt de bal met de wreef. Janić is nu in balbezit. Janić draait met de bal, schiet en ... Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:3

39e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov passt de bal met de wreef. Anđelkić rent richting de bal. Mančić rent richting de bal. Mančić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Davidov heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mančić met de inworp. Daar is Čegar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čegar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 76%, Krajišnik Vučitrn 24%.
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:3

48e minuut.
Kusovac onderschept slim de pass. Kusovac passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čegar probeert naar een medespeler te passen. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Davidov rent richting de bal. Davidov speelt de bal door. Janić is nu in balbezit. Janić schiet op doel. Damian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lazić geeft een hoge lob. Inworp. Milovac met de inworp. Čegar rent richting de bal. Čegar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Damian met een sublieme pass. Kusovac is nu in balbezit. Met opzet legt Dinkić zijn tegenspeler op de grond. Dinkić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kusovac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kusovac kan niet meer verder spelen.

74e minuut.
Davidov is nu in balbezit. Davidov speelt de bal door. Čegar rent richting de bal. Čegar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:4

81e minuut.
Belović met een snelle inworp. Daar is Milovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milovac probeert naar een medespeler te passen. Janić rent richting de bal. Janić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mančić passt de bal met de wreef. Živkov rent richting de bal. Lazić onderschept slim de pass. Lazić schiet op doel. Igumanović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Milovac heeft problemen om de bal te vangen. Čegar met een sublieme pass. Janić rent richting de bal. Janić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:5

90e minuut.
Damian speelt de bal door. Inworp. Davidov met een snelle inworp. Čegar is nu in balbezit. Čegar speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucke sa Medaka 79%, Krajišnik Vučitrn 21%.
Kucke sa Medaka - Krajišnik Vučitrn 0:5