Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pobeda Vlasotince Soko Prizren
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Nerandžić passt de bal zonder na te denken. Vučelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučelja speelt de bal door. Vitezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović haalt uit met een fantastische trap. Ivančević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Vlasotince - Soko Prizren 1:0

11e minuut.
Avdalović passt de bal zonder na te denken. Grubić is nu in balbezit. Vitezović verovert de bal door een tackle van achteren. Vitezović draait met de bal, schiet en ... Ivančević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Milašević kopt de bal weg. Savović rent richting de bal. Krneta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krneta krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kićanović geeft de bal voor. Rapajić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kićanović neemt de hoekschop. Krneta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Radaljac onderschept slim de pass. Milašević rent richting de bal. Milašević met een sublieme pass. Krneta is nu in balbezit. Krneta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović begaat een overtreding. Radaljac raakt geblesseerd tijdens het duel. Popović met een snel genomen vrije trap. Krneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krneta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pobeda Vlasotince - Soko Prizren 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Vlasotince 49%, Soko Prizren 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pobeda Vlasotince - Soko Prizren 1:1

54e minuut.
Daar is Savović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savović met een sublieme pass. Krneta is nu in balbezit. Krneta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Vlasotince - Soko Prizren 1:2

70e minuut.
Nerandžić geeft een hoge lob. Savović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krneta rent richting de bal. Krneta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Vlasotince - Soko Prizren 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Vlasotince 63%, Soko Prizren 37%.
Pobeda Vlasotince - Soko Prizren 1:3