Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:16
  • Competitiewedstrijd: III Liga.04
  • Stadion: Novi Sad Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10983
Novi Sad Železničar Bor
prijateljska Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Ševo passt de bal met de wreef. Dragutinović met een sublieme pass. Agbaba is nu in balbezit. Agbaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi Sad - Železničar Bor 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ševo met de inworp. Dragutinović rent richting de bal. Dragutinović draait met de bal, schiet en ... Balsam probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zobenica met een harde bal richting middenveld. Popov kopt de bal weg. Joković probeert de bal aan de voet te houden. Biron bereikt de bal nog maar net als eerste. Biron draait met de bal, schiet en ... Zobenica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ševo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ševo probeert naar een medespeler te passen. Popov rent richting de bal. Popov speelt de bal door. Balsam speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ognjanov rent richting de bal. Ognjanov geeft de bal voor. Ševo kopt de bal weg. Agbaba rent richting de bal. Agbaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cemović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popov is nu in balbezit. Popov met een sublieme pass. Biron rent richting de bal. Biron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi Sad 71%, Železničar Bor 29%.
Novi Sad - Železničar Bor 0:1

60e minuut.
Ljajić met een sublieme pass. Ševo rent richting de bal. Ševo speelt de bal door. Agbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbaba schiet op doel. Mašović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Carpinteiro met een harde bal richting middenveld. Biron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemović is nu in balbezit. Biron onderschept slim de pass. Biron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zobenica trapt de bal weg van het doel. Dragutinović kopt de bal weg. Cemović rent richting de bal. Biron is nu in balbezit. Biron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kurtul rent richting de bal. Kurtul geeft een lange en hoge pass. Cemović probeert de bal met de borst te controleren. Biron rent richting de bal. Biron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ognjanov rent richting de bal. Warnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Biron rent richting de bal. Biron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novi Sad - Železničar Bor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi Sad 70%, Železničar Bor 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novi Sad - Železničar Bor 1:1