Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Mladenovac Spartak Ivanjica
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Velimirović met een sublieme pass. Mitrović rent richting de bal. Mitrović passt de bal in één keer door. Medić is nu in balbezit. Medić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pavićević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vukša de bal. Pavićević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavićević krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović begaat een overtreding. Mitrović krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gligić speelt de bal door. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović met een sublieme pass. Medić is nu in balbezit. Medić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Mladenovac - Spartak Ivanjica 0:1

28e minuut.
Medić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tanjga komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša onderschept slim de pass. Vukša passt de bal in één keer door. Higl rent richting de bal. Higl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Omerović passt de bal met de wreef. Gligić rent richting de bal. Gligić speelt de bal door. Tanjga is nu in balbezit. Tanjga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mitrović passt de bal met de wreef. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujošević onderschept slim de pass. Vujošević geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Mladenovac - Spartak Ivanjica 0:2

40e minuut.
Vujošević speelt de bal door. Gligić rent richting de bal. Tanjga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjga draait met de bal, schiet en ... Čolović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Mladenovac - Spartak Ivanjica 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Mladenovac 51%, Spartak Ivanjica 49%.
OFK Mladenovac - Spartak Ivanjica 0:3

73e minuut.
Vujošević kopt de bal weg. Velimirović is nu in balbezit. Velimirović speelt de bal door. Higl rent richting de bal. Higl haalt uit met een fantastische trap. Dabić bokst de bal weg.

90e minuut.
Vukša raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borojević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Mladenovac 43%, Spartak Ivanjica 57%.
OFK Mladenovac - Spartak Ivanjica 0:3