Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Resnik Dunav Bačka Palanka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Vujičić rent richting de bal. Vujičić geeft de bal voor. Daar is Voin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Dozet rent richting de bal. Jeftić verovert de bal door een tackle van achteren. Jeftić passt de bal zonder na te denken. Bećković is nu in balbezit. Bećković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - Dunav Bačka Palanka 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Vujičić de bal. Dozet is nu in balbezit. Met opzet legt Milićković zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Milićković naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Vujičić kopt de bal weg. Bećković rent richting de bal. Milosavljević is nu in balbezit. Bećković verovert de bal door een tackle van achteren. Bećković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kolarić rent richting de bal. Kolarić draait met de bal, schiet en ... Dokić onderschept slim de pass. Vujičić is nu in balbezit. Vujičić geeft een hoge lob. Kremenović bokst de bal weg.

42e minuut.
Jeftić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peruničić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 47%, Dunav Bačka Palanka 53%.
Proleter Resnik - Dunav Bačka Palanka 1:0

58e minuut.
Dokić speelt de bal door. Vojnović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peruničić. Vojnović raakt geblesseerd tijdens het duel. Dozet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laušević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Dobrić rent richting de bal. Dobrić geeft de bal voor. Bećković is nu in balbezit. Kolarić rent richting de bal. Kolarić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Kuljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivošević is nu in balbezit. Kuljić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivošević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banjac zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lešević rent richting de bal. Lešević geeft een lange en hoge pass. Dokić kopt de bal weg. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić draait met de bal, schiet en ... Kremenović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 36%, Dunav Bačka Palanka 64%.
Proleter Resnik - Dunav Bačka Palanka 1:0