Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Vučitrn Beli Orlovi Bačka Palanka
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Ljubojević met de inworp. Vešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojković maakt een afschuwelijke overtreding. Radojković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Vučitrn 49%, Beli Orlovi Bačka Palanka 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partizan Vučitrn - Beli Orlovi Bačka Palanka 0:0

49e minuut.
Milošev passt de bal in één keer door. Mrnjavčević rent richting de bal. Mrnjavčević geeft een hoge lob. Vešović is nu in balbezit. Vešović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Stupar kopt de bal weg. Stojšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroslovački schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doroslovački krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Doroslovački probeert de bal aan de voet te houden. Stupar rent richting de bal. Stupar geeft een lange en hoge pass. Ocokoljić is nu in balbezit. Ocokoljić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doroslovački geeft de bal voor. Daar is Ðušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðušić met een sublieme pass. Čaušić rent richting de bal. Čaušić schiet op doel. Vučelja bokst de bal weg.

86e minuut.
Čaušić heeft problemen om de bal te vangen. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaušić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čaušić krijgt een gele kaart. Nestorović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nestorović kan niet meer verder spelen. Kovrlija komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vešović speelt de bal door. Ljubojević rent richting de bal. Ljubojević geeft een lange en hoge pass. Kovrlija is nu in balbezit. Kovrlija draait met de bal, schiet en ... Jestrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ocokoljić is nu in balbezit. Ocokoljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Vučitrn - Beli Orlovi Bačka Palanka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Vučitrn 29%, Beli Orlovi Bačka Palanka 71%.
Partizan Vučitrn - Beli Orlovi Bačka Palanka 1:0