Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:16
  • Competitiewedstrijd: III Liga.05
  • Stadion: Lagator Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25342
Lagator Marinkova Bara
3 na 3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
25 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


4e minuut.
Albuquerque kopt de bal weg. Daar is Jovović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... Zelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Marinkova Bara 1:0

6e minuut.
Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuquerque passt de bal zonder na te denken. Milică rent richting de bal. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Albuquerque kopt de bal weg. Kastriota heeft problemen om de bal te vangen. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ... Zelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Marinkova Bara 2:0

13e minuut.
Milică rent richting de bal. Bokan is nu in balbezit. Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Milică schiet op doel. Zelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Marinkova Bara 3:0

16e minuut.
Albuquerque verovert de bal door een tackle van achteren. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Albuquerque is nu in balbezit. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Albuquerque onderschept slim de pass. Albuquerque geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milică de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Marinkova Bara 4:0

25e minuut.
Kastriota probeert naar een medespeler te passen. Pinter rent richting de bal. Ankov begaat een overtreding. Ankov krijgt een gele kaart. Pinter wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Albuquerque kopt de bal weg. Milică rent richting de bal. Kekić rent richting de bal. Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Albuquerque kopt de bal weg. Jovović speelt de bal door. Daar is Četnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuquerque schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ankov verovert de bal door een tackle van achteren. Ankov geeft een lange en hoge pass. Jovović is nu in balbezit. Milică onderschept slim de pass. Milică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kekić is nu in balbezit. Albuquerque verovert de bal door een tackle van achteren. Albuquerque passt de bal met de wreef. Milică rent richting de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kekić is nu in balbezit. Albuquerque onderschept slim de pass. Albuquerque speelt de bal door. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 46%, Marinkova Bara 54%.
Lagator - Marinkova Bara 4:0

46e minuut.
Ankov passt de bal zonder na te denken. Albuquerque rent richting de bal. Albuquerque geeft de bal voor. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Marinkova Bara 5:0

50e minuut.
Ankov is nu in balbezit. Ankov geeft de bal voor. Kastriota heeft problemen om de bal te vangen. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ankov speelt de bal door. Bokan rent richting de bal. Milică maakt een afschuwelijke overtreding. Milică krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Karić met een sublieme pass. Klungelig pakt Milică de bal. Albuquerque rent richting de bal. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vrabec is nu in balbezit. Vrabec geeft een lange en hoge pass. Kekić kopt de bal weg. Batić is nu in balbezit. Batić schiet op doel. Karić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tabaković trapt de bal weg. Albuquerque kopt de bal weg. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Trobok verovert de bal door een tackle van achteren. Trobok speelt de bal door. Kekić met een sublieme pass. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Klungelig pakt Četnik de bal. Karić met een sublieme pass. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel. Zelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - Marinkova Bara 6:0

77e minuut.
Ankov verovert de bal door een tackle van achteren. Ankov geeft de bal voor. Bokan kopt de bal weg. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 49%, Marinkova Bara 51%.
Lagator - Marinkova Bara 6:0