Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: III Liga.05
  • Stadion: Marhor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3010
Marhor Proleter Resnik
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Inworp. Gligorić met de inworp. Nikolovski rent richting de bal. Nikolovski geeft de bal voor. Topalović maakt een snoekduik en kopt de bal. Laušević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Višinka is nu in balbezit. Paal! Mugoša bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Proleter Resnik 1:0

12e minuut.
Bećković met een sublieme pass. Kolarić is nu in balbezit. Met opzet legt Višinka zijn tegenspeler op de grond. Višinka krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Gligorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić rent richting de bal. Kolarić met een sublieme pass. Bećković is nu in balbezit. Bećković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voin met de inworp. Hinić is nu in balbezit. Kolarić onderschept slim de pass. Kolarić geeft de bal voor. Božović bokst de bal weg.

44e minuut.
Topalović met een snelle inworp. Gurović is nu in balbezit. Gurović met een sublieme pass. Atanasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasković geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marhor 45%, Proleter Resnik 55%.
Marhor - Proleter Resnik 1:0

48e minuut.
Barišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barišić geeft de bal voor. Atanasković kan de bal niet met de borst controleren. Bećković rent richting de bal. Bećković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Višinka schiet op doel. Milićković kopt de bal weg. Klungelig pakt Mugoša de bal. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marhor - Proleter Resnik 2:0

64e minuut.
Gligorić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujičić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kolarić de bal. Kolarić geeft de bal voor. Božović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Daar is Gligorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujičić rent richting de bal. Vujičić passt de bal zonder na te denken. Bećković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bećković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marhor 49%, Proleter Resnik 51%.
Marhor - Proleter Resnik 2:0