Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Partizannn Real Banja Luka
Presing Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
64 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 21.2
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Arınç passt de bal in één keer door. Escamilla met een sublieme pass. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Ćuruvija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 1:0

5e minuut.
Kaluđerović probeert naar een medespeler te passen. Escamilla kopt de bal weg. Rokvić is nu in balbezit. Danylevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Danylevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Danylevičius passt de bal in één keer door. Charles is nu in balbezit. Kiš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiš krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ćuruvija onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Danylevičius neemt de hoekschop. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Lázok is nu in balbezit. Lázok met een sublieme pass. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Budimcević geeft een hoge lob. Kaluđerović probeert de bal aan de voet te houden. Escamilla kopt de bal weg. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla met een sublieme pass. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap. Budimcević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaluđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Danylevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Danylevičius geeft een hoge lob. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Escamilla is nu in balbezit. Escamilla passt de bal in één keer door. Arınç probeert naar een medespeler te passen. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Budimcević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Escamilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Danylevičius passt de bal met de wreef. Budimcević is nu in balbezit. Charles onderschept slim de pass. Charles haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 2:0

22e minuut.
Ustrnul verovert de bal door een tackle van achteren. Ustrnul passt de bal in één keer door. Escamilla geeft een hoge lob. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Arınç speelt de bal door. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Arınç rent richting de bal. Arınç geeft een hoge lob. Danylevičius springt en kopt de bal. Kaluđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Escamilla speelt de bal door. Klungelig pakt Budimcević de bal. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel. Kaluđerović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Escamilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Rokvić de bal. Danylevičius speelt de bal door. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 3:0

32e minuut.
Dimofte rent richting de bal. Dimofte passt de bal met de wreef. Jorović is nu in balbezit. Arınç onderschept slim de pass. Arınç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mićević is nu in balbezit. Arınç onderschept slim de pass. Jorović rent richting de bal. Arınç onderschept slim de pass. Arınç geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 4:0

37e minuut.
Rokvić rent richting de bal. Arınç onderschept slim de pass. Arınç met een sublieme pass. Klungelig pakt Lázok de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustrnul geeft een lange en hoge pass. Daar is Kiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 5:0

43e minuut.
Lázok speelt de bal door. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap. Ćuruvija probeert de bal aan de voet te houden. Kaluđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 6:0

44e minuut.
Arınç met een sublieme pass. Lázok is nu in balbezit. Budimcević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budimcević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Partizannn 21%, Real Banja Luka 79%.
Fk Partizannn - Real Banja Luka 6:0

47e minuut.
Escamilla met een sublieme pass. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles speelt de bal door. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 7:0

48e minuut.
Arınç met een sublieme pass. Lázok rent richting de bal. Escamilla met een sublieme pass. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jędykiwiecz heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Luković. Goede buitenspelval van de verdediging. Ramsdal neemt vlug de vrije trap. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 8:0

52e minuut.
Bogojević passt de bal met de wreef. Jędykiwiecz is nu in balbezit. Jędykiwiecz geeft de bal voor. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Charles met een sublieme pass. Daar is Escamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escamilla geeft de bal voor. Danylevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Ćuruvija de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Charles kopt de bal weg. Rokvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç is nu in balbezit. Arınç geeft een lange en hoge pass. Lázok springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles passt de bal zonder na te denken. Danylevičius speelt de bal door. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel. Kaluđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lázok is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 9:0

57e minuut.
Escamilla met een snelle inworp. Arınç speelt de bal door. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius schiet op doel. Kaluđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 10:0

60e minuut.
Charles met een sublieme pass. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Budimcević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaluđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 11:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 12:0

63e minuut.
Escamilla passt de bal met de wreef. Lázok heeft problemen om de bal te vangen. Lázok met een sublieme pass. Daar is Danylevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 13:0

66e minuut.
Escamilla kopt de bal weg. Charles controleert de bal met de borst. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 14:0

70e minuut.
Ćuruvija trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arınç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Arınç rent richting de bal. Arınç met een sublieme pass. Lázok rent richting de bal. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 15:0

72e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Rokvić rent richting de bal. Arınç verovert de bal door een tackle van achteren. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius schiet op doel. Kaluđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lázok haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović met een sublieme pass. Arınç kopt de bal weg. Klungelig pakt Lázok de bal. Lázok schiet op doel. Kaluđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Daar is Ćuruvija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higl rent richting de bal. Rokvić is nu in balbezit. Danylevičius onderschept slim de pass. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arınç passt de bal in één keer door. Charles is nu in balbezit. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 16:0

78e minuut.
Budimcević geeft de bal voor. Ustrnul kopt de bal weg. Daar is Higl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Escamilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lázok heeft problemen om de bal te vangen. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 17:0

86e minuut.
Charles geeft een lange en hoge pass. Mićević rent richting de bal. Arınç verovert de bal door een tackle van achteren. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles passt de bal zonder na te denken. Daar is Kiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Charles is nu in balbezit. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ćuruvija rent richting de bal. Lázok onderschept slim de pass. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Real Banja Luka 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Partizannn 13%, Real Banja Luka 87%.
Fk Partizannn - Real Banja Luka 18:0