Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:29
  • Competitiewedstrijd: III Liga.07
  • Stadion: Crna Rupa
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3046
klizachi Jedinstvo Nova Pazova
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Orešković met een sublieme pass. Acevedo rent richting de bal. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Jedinstvo Nova Pazova 1:0

8e minuut.
Blagojev heeft problemen om de bal te vangen. Blagojev geeft de bal voor. Klungelig pakt Vićentijević de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stević rent richting de bal. Vićentijević onderschept slim de pass. Valtersson met een sublieme pass. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Mirčetić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nedić rent richting de bal. Nedić speelt de bal door. Selena bereikt de bal nog maar net als eerste. Selena schiet op doel. Janković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klizachi - Jedinstvo Nova Pazova 1:1

24e minuut.
Arsin onderschept slim de pass. Valtersson rent richting de bal. Arsin onderschept slim de pass. Vićentijević verovert de bal door een tackle van achteren. Vićentijević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević schiet op doel. Mirčetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Jedinstvo Nova Pazova 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klizachi 48%, Jedinstvo Nova Pazova 52%.
klizachi - Jedinstvo Nova Pazova 2:1

50e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal in één keer door. Valtersson speelt de bal door. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bogosavljević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blagojev met een snelle inworp. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stević onderschept slim de pass. Aligrudić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trbović. Trbović krijgt een gele kaart. Aligrudić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Banjević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Trbović met een sublieme pass. Vićentijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vićentijević passt de bal zonder na te denken. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mrnjavčević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nedić de bal. Nedić speelt de bal door. Selena rent richting de bal. Selena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Aligrudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorović is nu in balbezit. Aligrudić onderschept slim de pass. Selena bereikt de bal nog maar net als eerste. Selena haalt uit met een fantastische trap. Janković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mrnjavčević geeft de bal voor. Valtersson rent richting de bal. Valtersson speelt de bal door. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Jedinstvo Nova Pazova 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klizachi 36%, Jedinstvo Nova Pazova 64%.
klizachi - Jedinstvo Nova Pazova 3:1