Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Zelembaći Jedinstvo Trebinje
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Damjanov is nu in balbezit. Damjanov speelt de bal door. Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Blagojević schiet op doel. Janjušević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Trivunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivunović geeft een hoge lob. Vuksanović is nu in balbezit. Vuksanović draait met de bal, schiet en ... Katić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuksanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zelembaći - Jedinstvo Trebinje 1:0

21e minuut.
Vermezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermezović geeft een lange en hoge pass. Vojnović is nu in balbezit. Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuksanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pintać is nu in balbezit. Ćulum is nu in balbezit. Pintać is nu in balbezit. Ćulum verovert de bal door een tackle van achteren. Ćulum geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vermezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermezović passt de bal met de wreef. Bates rent richting de bal. Trivunović rent richting de bal. Trivunović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zelembaći 48%, Jedinstvo Trebinje 52%.
FK Zelembaći - Jedinstvo Trebinje 1:0

52e minuut.
Damjanov verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković is nu in balbezit. Gaćeša rent richting de bal. Žarković onderschept slim de pass. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gaćeša rent richting de bal. Žarković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaćeša is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaćeša met een snel genomen vrije trap. Vuksanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuksanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Trivunović geeft de bal voor. Damjanov heeft problemen om de bal te vangen. Trivunović probeert naar een medespeler te passen. Vuksanović rent richting de bal. Vuksanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zelembaći - Jedinstvo Trebinje 2:0

68e minuut.
Gaćeša rent richting de bal. Gaćeša speelt de bal door. Žarković probeert de bal met de borst te controleren. Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Blagojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zelembaći 38%, Jedinstvo Trebinje 62%.
FK Zelembaći - Jedinstvo Trebinje 2:0