Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napredak Mrkonjić Grad Fortuna Petrovgrad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kliška is nu in balbezit. Kliška geeft een lange en hoge pass. Daar is Čelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čelar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napredak Mrkonjić Grad - Fortuna Petrovgrad 0:1

12e minuut.
Milić kopt de bal weg. Stojić probeert de bal aan de voet te houden. Kliška met een sublieme pass. Čelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolačić rent richting de bal. Jolačić probeert naar een medespeler te passen. Prodanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gavalovski verovert de bal door een tackle van achteren. Dragišić speelt de bal door. Crnčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolačić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kliška probeert naar een medespeler te passen. Zebić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelar verovert de bal door een tackle van achteren. Kliška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napredak Mrkonjić Grad - Fortuna Petrovgrad 0:2

28e minuut.
Savić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška is nu in balbezit. Savić begaat een overtreding. Savić krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Savić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekulić rent richting de bal. Savić begaat een overtreding. Sekulić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sekulić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napredak Mrkonjić Grad 65%, Fortuna Petrovgrad 35%.
Napredak Mrkonjić Grad - Fortuna Petrovgrad 0:2

57e minuut.
Omerović passt de bal met de wreef. Kliška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška passt de bal zonder na te denken. Čelar is nu in balbezit. Čelar draait met de bal, schiet en ... Golubović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Sekulić met een sublieme pass. Kliška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliška passt de bal zonder na te denken. Čelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kliška is nu in balbezit. Stojić rent richting de bal. Stojić speelt de bal door. Čelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelar haalt uit met een fantastische trap. Golubović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Stojić geeft een lange en hoge pass. Račić heeft problemen om de bal te vangen. Ivaz rent richting de bal. Kuzmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napredak Mrkonjić Grad 62%, Fortuna Petrovgrad 38%.
Napredak Mrkonjić Grad - Fortuna Petrovgrad 0:2