Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Partizannn Jedinstvo Trebinje
Presing Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
53 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 18.6
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Vojnović speelt de bal door. Escamilla rent richting de bal. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 1:0

4e minuut.
Escamilla passt de bal zonder na te denken. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnović begaat een overtreding. Vojnović krijgt een gele kaart. Charles raakt geblesseerd tijdens het duel. Ustrnul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kljajević controleert de bal met de borst. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 2:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arınç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Arsić probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Arsić met een sublieme pass. Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 3:0

11e minuut.
Damjanov geeft de bal voor. Ustrnul kopt de bal weg. Daar is Cupać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles onderschept slim de pass. Charles schiet op doel. Katić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 4:0

13e minuut.
Blagojević is nu in balbezit. Ramsdal verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdal passt de bal zonder na te denken. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius schiet op doel. Katić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Arınç onderschept slim de pass. Arınç probeert naar een medespeler te passen. Danylevičius speelt de bal door. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Escamilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charles geeft een hoge lob. Danylevičius rent richting de bal. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 5:0

19e minuut.
Escamilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Lázok de bal. Charles is nu in balbezit. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jędykiwiecz geeft een hoge lob. Danylevičius rent richting de bal. Lázok rent richting de bal. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Barsacchi heeft problemen om de bal te vangen. Žarković is nu in balbezit. Barsacchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barsacchi krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ramsdal probeert naar een medespeler te passen. Arınç is nu in balbezit. Arınç geeft een lange en hoge pass. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 6:0

29e minuut.
Jędykiwiecz heeft problemen om de bal te vangen. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Escamilla met een sublieme pass. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 7:0

35e minuut.
Charles passt de bal zonder na te denken. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok met een sublieme pass. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ustrnul geeft een lange en hoge pass. Lázok is nu in balbezit. Lázok passt de bal met de wreef. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Katić trapt de bal weg. Escamilla kopt de bal weg. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Arınç passt de bal zonder na te denken. Lázok rent richting de bal. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... Katić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lázok is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 8:0

41e minuut.
Katić speelt de bal door. Escamilla heeft problemen om de bal te vangen. Escamilla met een sublieme pass. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 9:0

43e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç verovert de bal door een tackle van achteren. Arınç passt de bal in één keer door. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok draait met de bal, schiet en ... Katić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escamilla met een snelle inworp. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap. Vojnović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kljajević rent richting de bal. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius speelt de bal door. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Partizannn 16%, Jedinstvo Trebinje 84%.
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 10:0

46e minuut.
Klungelig pakt Žarković de bal. Ramsdal verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdal met een sublieme pass. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Arsić geeft de bal voor. Inworp. Danylevičius met de inworp. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Katić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Čvarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz verovert de bal door een tackle van achteren. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Escamilla is nu in balbezit. Escamilla geeft een hoge lob. Katić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 11:0

55e minuut.
Charles is nu in balbezit. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 12:0

60e minuut.
Escamilla speelt de bal door. Lázok probeert de bal met de borst te controleren. Escamilla met een sublieme pass. Charles heeft problemen om de bal te vangen. Charles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Lázok passt de bal zonder na te denken. Arınç met een sublieme pass. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 13:0

64e minuut.
Damjanov passt de bal met de wreef. Ustrnul rent richting de bal. Ustrnul probeert naar een medespeler te passen. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Arsić is nu in balbezit. Arsić passt de bal zonder na te denken. Kljajević probeert de bal aan de voet te houden. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel. De bal raakt de paal. Charles geeft een lange en hoge pass. Katić met een sublieme pass. Jędykiwiecz is nu in balbezit. Jędykiwiecz geeft de bal voor. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arınç zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lázok springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 14:0

69e minuut.
Vlajić is nu in balbezit. Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla speelt de bal door. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Danylevičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Escamilla de bal. Escamilla passt de bal in één keer door. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Jędykiwiecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędykiwiecz passt de bal zonder na te denken. Kljajević is nu in balbezit. Danylevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Danylevičius geeft een lange en hoge pass. Katić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 15:0

76e minuut.
Daar is Barsacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barsacchi probeert naar een medespeler te passen. Escamilla geeft een hoge lob. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Arınç kopt de bal weg. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Arsić ... Strafschop! Arsić krijgt een gele kaart. Lázok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lázok neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 16:0

79e minuut.
Ramsdal rent richting de bal. Ramsdal speelt de bal door. Lázok rent richting de bal. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Arınç speelt de bal door. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Ustrnul probeert naar een medespeler te passen. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ... Katić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel. Katić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 17:0

83e minuut.
Inworp. Damjanov met een snelle inworp. Kljajević rent richting de bal. Danylevičius onderschept slim de pass. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 18:0

85e minuut.
Božović geeft een hoge lob. Petrella speelt de bal door. Arınç kopt de bal weg. Lázok heeft problemen om de bal te vangen. Lázok schiet op doel. Paal! Katić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Katić speelt de bal door. Arınç kopt de bal weg. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius geeft een lange en hoge pass. Charles rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Escamilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lázok maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Katić probeert naar een medespeler te passen. Arınç kopt de bal weg. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 19:0

88e minuut.
Blagojević is nu in balbezit. Blagojević passt de bal zonder na te denken. Damjanov rent richting de bal. Lázok onderschept slim de pass. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Escamilla geeft een hoge lob. Lázok maakt een snoekduik en kopt de bal. Vojnović kopt de bal weg. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Partizannn 14%, Jedinstvo Trebinje 86%.
Fk Partizannn - Jedinstvo Trebinje 20:0