Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Baranda Fk Partizannn
Normal Tactiek Presing
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten formidable
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Danylevičius draait met de bal, schiet en ... Biševac probeert naar een medespeler te passen. Escamilla speelt de bal door. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Arınç kopt de bal weg. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Charles de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escamilla met de inworp. Egelja rent richting de bal. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles draait met de bal, schiet en ... Biševac bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:1

9e minuut.
Escamilla geeft een lange en hoge pass. Charles kopt de bal weg. Tašković heeft problemen om de bal te vangen. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap. Biševac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Egelja geeft een hoge lob. Arınç kopt de bal weg. Klungelig pakt Panković de bal. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:2

15e minuut.
Panković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escamilla kopt de bal weg. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Biševac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:3

17e minuut.
Escamilla rent richting de bal. Escamilla geeft de bal voor. Lázok kopt de bal weg. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... Biševac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dimofte probeert naar een medespeler te passen. Escamilla heeft problemen om de bal te vangen. Escamilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Danylevičius de bal. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ivković trapt de bal weg. Arınç kopt de bal weg. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:4

20e minuut.
Panković bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç onderschept slim de pass. Arınç speelt de bal door. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Arınç probeert naar een medespeler te passen. Jędykiwiecz probeert naar een medespeler te passen. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel. Biševac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Ivković probeert naar een medespeler te passen. Egelja heeft problemen om de bal te vangen. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lázok draait met de bal, schiet en ... Ivković probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Escamilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lázok krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ... Biševac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:5

36e minuut.
Arınç speelt de bal door. Escamilla heeft problemen om de bal te vangen. Escamilla passt de bal in één keer door. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lázok is nu in balbezit. Charles is nu in balbezit. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:6

39e minuut.
Panković is nu in balbezit. Danylevičius onderschept slim de pass. Tašković onderschept slim de pass. Lázok onderschept slim de pass. Lázok schiet op doel. Biševac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Escamilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:7

41e minuut.
Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Lázok rent richting de bal. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biševac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:8

42e minuut.
Lázok speelt de bal door. Barsacchi rent richting de bal. Barsacchi passt de bal in één keer door. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Arınç passt de bal in één keer door. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius geeft een lange en hoge pass. Lázok krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baranda 89%, Fk Partizannn 11%.
FK Baranda - Fk Partizannn 0:8

51e minuut.
Egelja is nu in balbezit. Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ... Biševac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:9

52e minuut.
Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç passt de bal zonder na te denken. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:10

53e minuut.
Panković rent richting de bal. Panković passt de bal zonder na te denken. Lázok is nu in balbezit. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jędykiwiecz speelt de bal door. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius passt de bal in één keer door. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arınç passt de bal zonder na te denken. Danylevičius rent richting de bal. Milojević is nu in balbezit. Danylevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Danylevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ustrnul passt de bal met de wreef. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zdravković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Danylevičius speelt de bal door. Lázok is nu in balbezit. Lázok speelt de bal door. Klungelig pakt Charles de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:11

64e minuut.
Danylevičius onderschept slim de pass. Danylevičius geeft de bal voor. Daar is Tašković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Panković bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç onderschept slim de pass. Arınç speelt de bal door. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok draait met de bal, schiet en ... Biševac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:12

69e minuut.
Panković geeft een lange en hoge pass. Ramsdal rent richting de bal. Ramsdal geeft een lange en hoge pass. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Arınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arınç probeert naar een medespeler te passen. Zdravković bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Arınç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Charles de bal. Charles speelt de bal door. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:13

74e minuut.
Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius speelt de bal door. Lázok rent richting de bal. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:14

76e minuut.
Arınç passt de bal in één keer door. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok schiet op doel. Ivković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tašković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arınç zal de hoekschop nemen. Biševac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lázok maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Panković de bal. Arınç verovert de bal door een tackle van achteren. Arınç geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ustrnul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escamilla speelt de bal door. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:15

86e minuut.
Arınç geeft een lange en hoge pass. Zdravković is nu in balbezit. Charles onderschept slim de pass. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap. Biševac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fk Partizannn 0:16

88e minuut.
Panković rent richting de bal. Arınç rent richting de bal. Arınç passt de bal met de wreef. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Arınç kopt de bal weg. Klungelig pakt Escamilla de bal. Escamilla passt de bal zonder na te denken. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baranda 83%, Fk Partizannn 17%.
FK Baranda - Fk Partizannn 0:16